60Hz'e takılmıyorsanız 16, takılıyorsanız S25. Ben ikisi arasından tipi ve değerini koruması açısından 16 alırdım. Şu an 8 Plus kullandığımdan 60Hz'de bana problem yaratmazdı. Bu arada 8 Plus'ımdan gelen bir güven de tercih meselesi. Bu telefon 8 Yıllık ve hala güvenlik güncellemesi alıyor, akıcı, 60 FPS PUBG açıyor ve güzel fotoğraf çekiyor. Benim tercihim bu yüzden 16.

Android ikiside sonuçta iOS da denemekte istemiyor da değilim ama diğer özellikler iyi s25 plus da ama batarya önemli işte.

Tabiki hocam mutluluk duyarak dinlerim.
Günlük kullanım için bana ucundan yetiyor pili. Şunu belirteyim telefonu oldukça aktif kullanan biriyim.

Oyun deneyimi gayet iyi. Fakat sizinde tahmin edeceğiniz gibi ısınıyor. Bunu hissettiriyor. (8 Gen Elite for Samsung işlemciyle) Performansta bir değişim olmuyor deneyimlerimce.

Kameraya gelicek olursak, gayet güzel ve kaliteli çekiyor. (Telefonun 30x'i eski telefonumun 10x'inden daha iyi. 😀)

Yaklaşık 1 buçuk saat gibi bir sürede 0'dan 100'e doluyor.

Ekranı inanılmaz kaliteli. İlk aldığınızda Full HD olarak geliyor. Ben direkt QHD çektim. 😀 (Tabi bu özellikte şarjı baya kullanıyor.)

Büyüklüğü bana göre ideal. Eli büyük biriyim. 😄

Telefonu alalı 1 ay kadar oldu. Genel olarak bu şekilde özetleyebilirim.

İsterseniz ayrı bir konu olarak fotoğrafların bazılarını sınıflandırarak paylaşabilirim. Aynı şekşlde videolarıda.

Günlük kullanım için bana ucundan yetiyor pili. Şunu belirteyim telefonu oldukça aktif kullanan biriyim.

Oyun deneyimi gayet iyi. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi ısınıyor. Bunu hissettiriyor. (8 gen Elite for Samsung işlemciyle) performansta bir değişim olmuyor deneyimlerimce.

Kameraya gelecek olursak, gayet güzel ve kaliteli çekiyor. (telefonun 30X'i eski telefonumun 10X'inden daha iyi. 😀)

Yaklaşık 1 buçuk saat gibi bir sürede 0'dan 100'e doluyor.

Ekranı inanılmaz kaliteli. İlk aldığınızda Full HD olarak geliyor. Ben direkt QHD çektim. 😀 (tabii bu özellikte şarjı bayağı kullanıyor.)

Büyüklüğü bana göre ideal. Eli büyük biriyim. 😄

Telefonu alalı 1 ay kadar oldu. Genel olarak bu şekilde özetleyebilirim.

İsterseniz ayrı bir konu olarak fotoğrafların bazılarını sınıflandırarak paylaşabilirim. Aynı şekşlde videoları da.

Çok teşekkür ederim detaylıca yazdığınız için bende S25+ almaya karar verdim kesin olarak tabii ki siz ayrı konu açın beni etiketleyin ben direk bakarım fotoğraf videolara teşekkür ederim tekrardan.

iPhone 16 Plus ve S23 Ultra kullanıyorum sanırım soruya en yakın bu şekilde yaklaşabilirim, 60 HZ panelden dolayı iPhone 16 kesinlikle geride kalıyor ekosistem derdiniz yoksa almaya değecek bir telefon değil keza pilden kaynaklı olarakta S25 Plus daha iyi bir cihaz olacaktır. Eksi yanlara bakacak olursak S25 Plus'ın kamera modülü S22'den öte gelen bir modülü kullanmakta ISOCELL'e takılı kalmış durumdalar herkes bunu atlayacaktır ancak kesinlikle göz önünde bulundurun derim.
Kişisel fikir olarak hiçbirisi derim öneri olarak Honor Magic 7 Pro'yle gelirim ancak birisini seçmek gerekirse pilin büyüklüğü ve ekran tazeleme hızları durumundan dolayı S25 Plus olur ancak kameralar uzun zamandır bir artı sunmuyor eski modellerine göre ve cihazın ikinci el değerini düşünecekseniz iPhone 16'nın daha makul olduğunu atlamamak lazım.

iPhone 16 Plus ve S23 Ultra kullanıyorum sanırım soruya en yakın bu şekilde yaklaşabilirim, 60 Hz panelden dolayı iPhone 16 kesinlikle geride kalıyor ekosistem derdiniz yoksa almaya değecek bir telefon değil keza pilden kaynaklı olarak da S25 Plus daha iyi bir cihaz olacaktır. Eksi yanlara bakacak olursak S25 Plus'ın kamera modülü S22'den öte gelen bir modülü kullanmakta ISOCELL'e takılı kalmış durumdalar herkes bunu atlayacaktır ancak kesinlikle göz önünde bulundurun derim.
Kişisel fikir olarak hiçbirisi derim öneri olarak Honor Magic 7 Pro'yle gelirim ancak birisini seçmek gerekirse pilin büyüklüğü ve ekran tazeleme hızları durumundan dolayı S25 Plus olur ancak kameralar uzun zamandır bir artı sunmuyor eski modellerine göre ve cihazın ikinci el değerini düşünecekseniz iPhone 16'nın daha makul olduğunu atlamamak lazım.

Güncelleme konusunda geri kalması dışında bir sorunu yok magic 7 Pro'nun. Eğer kameraya çok fazla önem veren biriyse onu almasını bende öneririm.

Çok teşekkür ederim detaylıca yazdığınız için bende S25+ almaya karar verdim kesin olarak tabii ki siz ayrı konu açın beni etiketleyin ben direk bakarım fotoğraf videolara teşekkür ederim tekrardan.
Şunu söylemeyi unuttum. Telefonu alırsanız ve kameradan tık tık çarpma sesi gelirse endişelenmeyin. O ses optik görüntü sabitleyiciye ait. Kapalıyken serbest. Bu sebeple ses yapıyor.

Fotoğrafları yarın veya pazartesi paylaşıp sizi etiketlerim.

İyi akşamlar, esenlikler dilerim.

S25 Plus çok daha iyi. iPhone 120 Hz olsa düşünülebilirdi. O kadar para verip 120 FPS bile alamamak👎👎

S25 Plus yanılmıyorsam 7 yıl güncelleme alacak kasma donma olmaz 2022 S21 FE kullanıyorum hala hızlı kafana takılmasın.

Babam 2024e kadar S10 Plus kullandı kasma donma yoktu :D ondan sonra S24 Plus aldı.

Şunu söylemeyi unuttum. Telefonu alırsanız ve kameradan tık tık çarpma sesi gelirse endişelenmeyin. O ses optik görüntü sabitleyiciye ait. Kapalıyken serbest. Bu sebeple ses yapıyor.

Fotoğrafları yarın veya pazartesi paylaşıp sizi etiketlerim.

İyi akşamlar, esenlikler dilerim.
Anladım hocam bende diyorum bu Xiaomi 15 kamerasından niye çarpma sesi geliyor.