iOS'un stabilitesi konusunda deneyimlerin doğru. 60 Hz günlük kullanımda hissedilen bir şey değil. Eğer tek kamera (ama iyi kamera) sorun değil diyorsan 17e modeline de bakabilirsin.
Gayet hissediliyor; 120 Hz ekranı olan bir cihazdan 60 Hz ekran olan bir cihazı eline aldığında akıcılık kaybını hissediyorsun.

Gayet hissediliyor; 120 Hz ekranı olan bir cihazdan 60 Hz ekran olan bir cihazı eline aldığında akıcılık kaybını hissediyorsun.

Hayır ben zaten 60Hz'nin kötü olduğunu söyledim alıntıma bakarsanız 60Hz kullananlara normal gelir ama 120Hz'den 60Hz'e geçmek işkence.

HyperOS bambaşka One UI bambaşka.
One UI her türlü daha iyi olduğunu biliyorum ama sonuçta Android olacak telefon bilemiyorum.

O zaman 15 Pro'ya falan bakın, fiyatını bilmiyorum ama tahminimce 16'ya yakındır. Genellikle bir önceki Pro, yeni düz modele yakın oluyor ikinci elde.
Daha güncel olması açısından 16 ya yönelmişstim. Bütçe arttırabilirsem sanırım en mantıklısi 17 ikinci elde 60k mantıklı mı?

One UI her türlü daha iyi olduğunu biliyorum ama sonuçta Android olacak telefon bilemiyorum.

Aşırı RAM tüketmesi dışında pek bir sorunu yok akıcılığı iyi tabii iOS kadar pürüzsüz değil ama iOS hissiyatının %90/%95'ini hissettirir.

iOS alacaksanız mutlaka 120Hz alın 60Hz'e geçerseniz gözleriniz kanar.
15 Pro bakabilirsiniz bence en alınabilecek telefonlardan biri.

Daha güncel olması açısından 16 ya yönelmişstim. Bütçe arttırabilirsem sanırım en mantıklısi 17 ikinci elde 60k mantıklı mı?

17 yerine 15 Pro bakın hocam bence telefoto var en azından ve Pro ile standart model arası fark olur.

Bence şu an en mantıklı telefon 17, ama 16 alma düşüncesinin olduğu bir yerde 15 Pro daha mantıklı. Apple'da güncellik sorunu yaşamazsınız; fosil iPhone 11 bile hala güncelleme alıyor.

@Bandırmalı1965, @i5 7500F, o zaman temiz bir 15 pro bulabilirsem değişensiz onu alayım. Bütçe çıkarsa 17 ikisi de olmazsa s25 alıyorum sanırım. iPhonelarda ekranın orjinal serviste değişmesi herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu?
Orijinal servis neden sorun yaratsın, sorun olmaz. İyi bir telefoncuda değişmesinde sorun olmaz ama onun riskleri var tabii.

Bence de en mantıklı şeyi yaparsınız, iyi fiyata 17 denk getirirseniz ona yönelin. 16'yı düşünmeyin bile; 17 olmazsa temiz, batarya sağlığı iyi bir 15 Pro bakın.