Amazon üzerinde yaklaşık 1000 liralık bir indirim bulunuyor. Sadece beyaz renkte.
Detaylar
Kim cevapladı?Stormweaver
Uzman
Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri.
Amazon üzerinde yaklaşık 1000 liralık bir indirim bulunuyor. Sadece beyaz renkte.
Millet diyor ki 60Hz alınmaz, yav ben 120Hz'lik telefonu 60 Hz modunda kullanan insanım benim için önemli olan pilin uzun gitmesi, iPhone 16e ve 17e ise pil konusunda cidden bayağı ileride. 4000 mAh pil ile 1.5-2 gün giden başka bir telefon yok herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Millet diyor ki 60Hz alınmaz, yav ben 120Hz'lik telefonu 60 Hz modunda kullanan insanım benim için önemli olan pilin uzun gitmesi, iPhone 16e ve 17e ise pil konusunda cidden bayağı ileride. 4000 mAh pil ile 1.5-2 gün giden başka bir telefon yok herhalde.
iOS zorunlu isteniyorsa alınır bence. Dediğin gibi 60Hz'in bataryanın daha uzun gitmesi gibi bir etkisi var. Yine de 120Hz'le fark büyük tabii ama olsun.
Stormweaver
Uzman
Aktif olarak kullanıyorum yoğun kullanıyorum hatta şarjı çok rahat 1.5 gün gidiyor.Millet diyor ki 60Hz alınmaz, yav ben 120Hz'lik telefonu 60 Hz modunda kullanan insanım benim için önemli olan pilin uzun gitmesi, iPhone 16e ve 17e ise pil konusunda cidden bayağı ileride. 4000 mAh pil ile 1.5-2 gün giden başka bir telefon yok herhalde.
Tesla Bobini
Başarılı
Alacak var ise bu fiyat aralığında en iyi ve en uzun ömürlü telefon budur.
Aynen öyle, 16e'de ilk kez Apple modemi kullanıldı ve inanılmaz verimli çalışıyor.Aktif olarak kullanıyorum yoğun kullanıyorum hatta şarjı çok rahat 1.5 gün gidiyor.
Stormweaver
Uzman
Tam bu fiyat aralığında telefon bakıyorum. Acaba alınır mı? Yoksa Samsung'lara mı baksam bilemedim.
Geniş açılı kamera senin için çok önemli değilse bu telefon Samsung S25 FE'den daha üstün.
mustafaaozk
Uzman
128 GB az geldi bana.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-