28737

Çalışkan
Merhaba, şu an iPhone 13 128 GB Yıldız Işığı kullanıyorum. Yeni telefon alacağım. Çoğunlukla Instagram ve TikTok’ta dolaşıyorum; oyun oynamıyorum. Her sene telefon değiştirmek zorunda kaldığım için en azından 4–5 yıl götürecek bir cihaz almayı düşünüyorum. Bu kriterlere göre iPhone 16e ile POCO F7 Ultra’dan hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

1.ürün:

2.ürün:

Son düzenleyen: Moderatör:
13'den 16e'ye geçtiğinde farkını çok çok az hissedeceğin işlemci ve güncelleme desteği değişecek.

Eğer F7 Ultra'ya geçersen iOS'un yokluğunu hissedeceksin. HyperOS hiç iyi deneyim vermiyor, optimizasyonu önemsemeyen bir OS.

50 bin liraya F7 Ultra, 16e almak yerine Honor Magic7 Pro, bütçeyi biraz daha artırarak S25 Plus alabilirsin.

Hiçbiri. S25, Vivo X200 FE, Xiaomi 15t Pro veya nothing Phone (3) bu bütçenin en iyileridir.

13'ten 16E'ye geçtiğinde farkını çok çok az hissedeceğin işlemci ve güncelleme desteği değişecek.

Eğer F7 Ultra'ya geçersen iOS'un yokluğunu hissedeceksin. HyperOS hiç iyi deneyim vermiyor, optimizasyonu önemsemeyen bir OS.

50 bin liraya F7 Ultra, 16e almak yerine Honor magic7 Pro, bütçeyi biraz daha artırarak S25 Plus alabilirsin.

Illa iPhone'da kalacaksan 16e kesinlikle eger boyle bir zorunlulugun yoksa magic 7 Pro veya S25+.

16e al. IOS'dan Android'e geçince alışamazsın.

Cevap veren herkese cok teşekkür ederim iPhone 16e almaya karar verdim ayrıca konudan bağımsız POCO F7 Ultra Fortnite da kac FPS verir (POCO F7 Ultra dahil 30.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar baktığım bütün telefonlar S25 ve 16e dışındaki telefonların hepsi sabit 60 FPS veriyordu bundan kaynaklı testlere güvenmiyorum.

Cevap veren herkese cok teşekkür ederim iPhone 16e almaya karar verdim ayrıca konudan bağımsız POCO F7 Ultra Fortnite da kac FPS verir (POCO F7 Ultra dahil 30.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar baktığım bütün telefonlar S25 ve 16e dışındaki telefonların hepsi sabit 60 FPS veriyordu bundan kaynaklı testlere güvenmiyorum.
Rica ederim. Hayırlı olsun. Poco F7 Ultra minimum 90 FPS verir diye tahmin ediyorum Fortnite'da. Çok bilgim yok ama.

60 FPS veriyor gibi duruyor.