Apple istiyorsan 17 iş görür ama pahalı cihaz.
Gidip S25 FE alsan, cihaz 5 sene gider, üzerine 4-5 adet çeyrek alırsın aciliyetin olunca işine yarar. (YTD)
😬
anlayamazsiniz_1585380.webp

Ben de "Cep Telefonuna Fazla Para Vermeyi Sevmeyenler Derneği"ne üyeyim sizin gibi. Almışken iyi bi'şey almak amacıyla alacaksanız alınır ama. Elinize geçebilecek her tür Android cihazdan daha stabil bir kullanıcı deneyimi elde edeceğiniz kesin.

Son zamanlarda gördüğüm en mantıklı fikir bence de 80.000 TL'ye iPhone 17 alacağına gidip ithalatçı garantili (yurt dışı) 16 Pro almalı, çok mantıklı.
17 yerine 16 Pro al. Gerçi her zaman Pro al.
Hocam ben zaten ilk başta 15 Pro alma taraftarıydım fakat 2. el ya da yenilenmiş ürün almak istemediğim için düz 17'ye kaydım. Eğer sıfır 15-16 Pro varsa tabii ki tercihim onlar olur. Nerede bulabileceğimi biliyor musunuz?

Hocam ben zaten ilk başta 15 Pro alma taraftarıydım fakat 2. el ya da yenilenmiş ürün almak istemediğim için düz 17'ye kaydım. Eğer sıfır 15-16 Pro varsa tabii ki tercihim onlar olur. Nerede bulabileceğimi biliyor musunuz?
Önerebileceğim bir satıcı yok. Fakat pil %94 üzeri ve kozmetiği temiz ikinci el alınır. Bence mesafeli yaklaşma.