Kür Şad
Üyecik
Apple istiyorsan 17 iş görür ama pahalı cihaz.
Gidip S25 FE alsan, cihaz 5 sene gider, üzerine 4-5 adet çeyrek alırsın aciliyetin olunca işine yarar. (YTD)
Apple istiyorsan 17 iş görür ama pahalı cihaz.
Gidip S25 FE alsan, cihaz 5 sene gider, üzerine 4-5 adet çeyrek alırsın aciliyetin olunca işine yarar. (YTD)
Son zamanlarda gördüğüm en mantıklı fikir bence de 80.000 TL'ye iPhone 17 alacağına gidip ithalatçı garantili (yurt dışı) 16 Pro almalı, çok mantıklı.
Hocam ben zaten ilk başta 15 Pro alma taraftarıydım fakat 2. el ya da yenilenmiş ürün almak istemediğim için düz 17'ye kaydım. Eğer sıfır 15-16 Pro varsa tabii ki tercihim onlar olur. Nerede bulabileceğimi biliyor musunuz?
Önerebileceğim bir satıcı yok. Fakat pil %94 üzeri ve kozmetiği temiz ikinci el alınır. Bence mesafeli yaklaşma.Hocam ben zaten ilk başta 15 Pro alma taraftarıydım fakat 2. el ya da yenilenmiş ürün almak istemediğim için düz 17'ye kaydım. Eğer sıfır 15-16 Pro varsa tabii ki tercihim onlar olur. Nerede bulabileceğimi biliyor musunuz?
70 bin civarlarındaydı. 80 bin vermem, ama 70 bini düşünürdüm. Pro modeller bile bulunur o fiyata.