Makaleler
6
Sızdırılan kaynaklara göre, iPhone 17 Air'de 2800 mAh batarya kapasitesi olacakmış. Yanlış duymayın diye tekrar söylüyorum, 2800 mAh Apple, ne yapıyor bilmiyorum ama bu telefona özel powerbankli kılıf üretileceği sızıntılar arasında.

20250517_193108.webp

S25 Edge ile karşılaştırıldığında;

20250517_193111.webp

Kaynaklar;

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'ın bu durumda Samsung ile rekabet edebilmesi için mutlaka geniş açı kamera koyması gerek. Fiyatı da Türkiye için uygun olursa çok güzel olur, satabilecek bir telefon.

S25 Edge asil duruyor. 17 Air berbat gozukuyor. Apple'in elinde bir tek tasarim anlayisi kalmisti. Onu da kaybetmis gibi gozukuyor.

Açıkçası ben sizin düşüncenizin tam tersini düşünüyorum. S25 Edge çıktığından beri her gördüğüm zaman ucuz Çin malı Android telefonlara benzetiyorum, hani şu A101, BİM kapılarının önlerinde duranlardan. iPhone 17 Air'ın tasarımı ise direkt olarak akıla Apple'ı getiriyor, kendine özgü bir tasarım dili var. Bence gayet güzel bir tasarım.

Apple'ın bu durumda Samsung ile rekabet edebilmesi için mutlaka geniş açı kamera koyması gerek. Fiyatı da Türkiye için uygun olursa çok güzel olur, satabilecek bir telefon.

2800 mAh ile dünyada satılmaz. 1 2 saat telefonda takıl şarja tak. Eğer powerbankli kılıf yaparlarsa ne anlamı kalır ince olmasının?
Bu gündemi kim niye oluşturdu ben onu düşünüyorum.

2800 mAh ile dünyada satılmaz. 1 2 saat telefonda takıl şarja tak. Eğer powerbankli kılıf yaparlarsa ne anlamı kalır ince olmasının?
Bu gündemi kim niye oluşturdu ben onu düşünüyorum.

Apple, insanlara direkt olarak iPhone'un kaç mAh pile sahip olduğunu söylemiyor. Yalnızca yaptığı testlere dayanarak tahmini bir kullanım süresini söylüyor. Zaten inanın bana bu telefonu alacak insanların %90'ı kaç mAh bataryaya sahip olduğunu merak bile etmez, en azından Türkiye'de. Ayrıca, iOS'in performans, pil ve RAM optimizasyonlarını bazen unutuyorsunuz. Her şey mAh demek değildir. 2800 mAh pil ile rakibi olan S25 Edge'in 3900 mAh'lik piline kafa tutabileceğine eminim. Apple, özellikle de son nesillerinde daha küçük pillere rağmen Android tarafını geçeli uzun zaman oldu.

Apple, insanlara direkt olarak iPhone'un kaç mAh pile sahip olduğunu söylemiyor. Yalnızca yaptığı testlere dayanarak tahmini bir kullanım süresini söylüyor. Zaten inanın bana bu telefonu alacak insanların %90'ı kaç mAh bataryaya sahip olduğunu merak bile etmez, en azından Türkiye'de. Ayrıca, iOS'in performans, pil ve RAM optimizasyonlarını bazen unutuyorsunuz. Her şey mAh demek değildir. 2800 mAh pil ile rakibi olan S25 Edge'in 3900 MAh'lik piline kafa tutabileceğine eminim. Apple, özellikle de son nesillerinde daha küçük pillere rağmen Android tarafını geçeli uzun zaman oldu.

2800 mAh ile istiyorsa her türlü optimize yapsın, Max 4 saati görür. Belki S25 Edge'e yaklaşabilir ama 2800 mAh kabul edilemez onu kabul edin. Bunu da savunmayın ya. İnce telefonların geneli şu an çıkmamalı. Hâla teknoloji gelişmeli. S25 Edge'si IP17 Air çok kötü mesela. Diğer çinlilerin yaptığı biraz daha iyi ama ince telefonlara şu an gerek yok. Zaten telefonlar gitgide o inceliğe ulaşır zaten.