Detaylar
Kim cevapladı?Stormweaver
Uzman
İstersen orada istersen evde video çekerek aç.Selam, haftaya 17 alacağım ancak bunu mağazada mı açmalıyım? Açtıktan sonra hangi testleri yapmalıyım? Bir de webdeki fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mıdır?
Farid
Uzman
Bence YouTube'daki teknoloji kanalı içerik üreticilerinden çağırın. Detaylı inceleme yapın sonra sağlamlık testi yapın. Sonda da saksı fırlatın.
Veira
Başarılı
Everest'in tepesinde açman daha iyi olur basınç farkından dolayı. Bu nasıl soru? Mağazada açmana gerek yok. Açtıktan sonra fonksiyonları çalışıyor mu kontrol edersin, sonra kullanmaya başlarsın. Telefonda kolay kolay sorun çıkmaz, bilgisayar toplamıyorsun.
İnternet genelde daha ucuz olur. İstisnalar var tabii.Bir de webdeki fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mıdır?
Kızgın yağ testi de yapılmalı bence.Bence YouTube'daki teknoloji kanalı içerik üreticilerinden çağırın. Detaylı inceleme yapın sonra sağlamlık testi yapın. Sonda da saksı fırlatın.
theodore bagwell
Başarılı
Test olarak telefonun üstüne lav dökün. Dayanabiliyor mu diye öğrenmiş oluruz. Şaka bir yana mağazadan alıyorsanız istediğiniz yerde açın hiç bir problem olmaz. İçinizin rahat etmesi için mağazada açın isterseniz.Selam, haftaya 17 alacağım ancak bunu mağazada mı açmalıyım? Açtıktan sonra hangi testleri yapmalıyım? Bir de webdeki fiyatı ile mağaza fiyatı aynı mıdır?
hElioss
Başarılı
Test olarak telefonun üstüne lav dökün. Dayanabiliyor mu diye öğrenmiş oluruz. Şaka bir yana mağazadan alıyorsanız istediğiniz yerde açın hiçbir problem olmaz. İçinizin rahat etmesi için mağazada açın isterseniz.
Eyvallah hocam, kendini komik zanneden kullanıcılardan öte cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum, başka bir forumda mağaza çalışanı ile açın demişlerdi. Hayatımda hiç sıfır telefon almadım çünkü ne yapacağımı bilmedğim için bu konuyu açtım.
Video kaydını erkenden alırsan her yerde açabilirsin, ancak video kaydı eşliğinde çalışanın yanında açmak her zaman en iyisidir.
Elma ısıran
Üstün
Son yıllarda telefon alındığında mağazada direkt açıyorlar.
Mağazada açın ve iyice test yapın. Ben şubat ayında tablet aldım ertesi günü ekranda pixel hatası olduğunu fark ettim. Hemen götürdüm ama Vatan Bilgisayar sorumluluk kabul etmeyip servise yönlendirdi. YKS olduğu için zamanim yoktu şu an hala o pixel ile kullanıyorum tableti sınav bittikten sonra göndereceğim.