iPhone 17 mi Galaxy S25 Ultra mı alınmalı?

Hocam iPhone'un akıcılığı çok hoşuma gidiyor ama dedikleri gibi duz model ile ultra modeli karşılaştırmak da sacma hala aradayim

Hocam iPhone'un akıcılığı çok hoşuma gidiyor ama dedikleri gibi duz model ile ultra modeli karşılaştırmak da sacma hala aradayim
İşlemcileri yakınlar. Snapdragon 8 Elite for Galaxy bir tık daha güçlü Bionic A19 çipinden. Birbirlerine yakınlar zaten, S25 Ultra rakibi 16 Pro Max. A19 ile A18 Pro çok yakın performans veriyorlar. Yani işlemci konusunda kafanız rahat olsun her ikiside güçlü. Kamera olarak S25 Ultra biraz daha profesyonel base 17'ye kıyasla, base 17 biraz daha günlük kullanım için bir kamera sunuyor. Yani yazılımını beğeniyorsanız neden alınmasın. Yani donanım olarak (Kamera vb.) baktığımızda S25 Ultra güzel seçenek. Yazılım tarafında benim tercihim IOS. OneUI yazılım olarak her ne kadar iyi de olsa son senelerde berbatlaştığını düşünüyorum. Güncellemeyi bekliyorsunuz bölgeden dolayı yada modelden. IOS'da direk hepsine aynı anda geliyor. Yazılım olarak iPhone 17, donanım olarak S25 Ultra. Tabii bu benim kendi düşüncelerim. @Simon @Aakons

Hocam kamerayla hicbir sorunum yok normal günlük hyaatta kullanırım sadece arkadaşlarımla foto cekilmek icin ama dedigim gibi tek korkum pil sıkıntısı

Hocam kamerayla hicbir sorunum yok normal günlük hyaatta kullanırım sadece arkadaşlarımla foto cekilmek icin ama dedigim gibi tek korkum pil sıkıntısı
Pil sıkıntısı 15'den sonra pek yok aslında. 17 sorun yaratmaz diye düşünüyorum. En kötü MagSafe powerbank kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…