Selam, 17 Pro almayı düşünüyorum. Telefonu kılıfsız kullanan birisi değilim. Kılıfla kullanacağım. İnternette çok dayanıksız ve kılıfla dahi düştüğünde ezildiğine dair söylentiler var. Satın alıp kılıfla kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Anten kısmı yani kamera çeperi cidden rezil durumda. FPPro'nun dediğine göre de iPhone 17 Pro serisinde yere düşen cihazlar hep o kısmı kırılmış şekilde ulaşıyormuş ellerine.
Diğer modellere göre kat kar dayanıksız ancak o kadar da kalitesiz değil.Selam, 17 Pro almayı düşünüyorum. Telefonu kılıfsız kullanan birisi değilim. Kılıfla kullanacağım. İnternette çok dayanıksız ve kılıfla dahi düştüğünde ezildiğine dair söylentiler var. Satın alıp kılıfla kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.
Arlecchino
Başarılı
Selam, 17 Pro almayı düşünüyorum. Telefonu kılıfsız kullanan birisi değilim. Kılıfla kullanacağım. İnternette çok dayanıksız ve kılıfla dahi düştüğünde ezildiğine dair söylentiler var. Satın alıp kılıfla kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.
Güzel kılıf ve dikkatli kullanımdan sonra her cihaz dayanıklıdır fakat 17 Pro'nun kamera platosu kısmı sanırım biraz nazik. Arkadaşım bayağıdır kullanıyor ve çok sakar olmasına rağmen sorun yaşamadı. Pil döngüsünden bile çok düşürmüştür cihazı.
Anten kısmı yani kamera çeperi cidden rezil durumda. FPPro'nun dediğine göre de iPhone 17 Pro serisinde yere düşen cihazlar hep o kısmı kırılmış şekilde ulaşıyormuş ellerine.
Cevaplar icin teşekkür ediyorum ama daha cok kararsız kaldımGüzel kılıf ve dikkatli kullanımdan sonra her cihaz dayanıklıdır fakat 17 Pro'nun kamera platosu kısmı sanırım biraz nazik. Arkadaşım bayağıdır kullanıyor ve çok sakar olmasına rağmen sorun yaşamadı. Pil döngüsünden bile çok düşürmüştür cihazı.
Kılıf ile kullanılacak ise sorun yok. Kılıf yoksa darbe alan yer direkt göçüyor oyun hamuruymuş gibi haberiniz olsun, tecrübeyle onaylandı 
Son düzenleme:
SHERLOCKED
Başarılı
Kasası ezilmeye çok müsait. Ekranı koruyacaklar diye dokunduğunda çizilen bir alüminyum kasası var.
Kılıf ile kullanılacak ise sorun yok. Kılıf yoksa darbe alan yer direkt göçüyor oyun hamuruymuş gibi haberiniz olsun, tecrübeyle onaylandı![]()
Zlyadesiyle soğudum valla arkadaslarKasası ezilmeye çok müsait. Ekranı koruyacaklar diye dokunduğunda çizilen bir alüminyum kasası var.
Arlecchino
Başarılı
Zlyadesiyle soğudum vallahi arkadaşlararada 20 bin TL fark vardı (KKTC'de yaşıyorum) sanırım onu vermeyip düz 17 alacağım
![]()
Eğer profesyonel işlerle ve telefoto kamerayla işiniz yoksa zaten 17 çok daha mantıklı.
Bütce sıkıntım yok o yüzden bu soru işareti aslında, ben yenilenen tasarımı cok begenmiştim. Mantık 17 diyor evet ama işte gönül bahane arıyorEğer profesyonel işlerle ve telefoto kamerayla işiniz yoksa zaten 17 çok daha mantıklı.