catari

Gelişen
Selam, 17 Pro almayı düşünüyorum. Telefonu kılıfsız kullanan birisi değilim. Kılıfla kullanacağım. İnternette çok dayanıksız ve kılıfla dahi düştüğünde ezildiğine dair söylentiler var. Satın alıp kılıfla kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.

Selam, 17 Pro almayı düşünüyorum. Telefonu kılıfsız kullanan birisi değilim. Kılıfla kullanacağım. İnternette çok dayanıksız ve kılıfla dahi düştüğünde ezildiğine dair söylentiler var. Satın alıp kılıfla kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.
Diğer modellere göre kat kar dayanıksız ancak o kadar da kalitesiz değil.

Güzel kılıf ve dikkatli kullanımdan sonra her cihaz dayanıklıdır fakat 17 Pro'nun kamera platosu kısmı sanırım biraz nazik. Arkadaşım bayağıdır kullanıyor ve çok sakar olmasına rağmen sorun yaşamadı. Pil döngüsünden bile çok düşürmüştür cihazı.

Anten kısmı yani kamera çeperi cidden rezil durumda. FPPro'nun dediğine göre de iPhone 17 Pro serisinde yere düşen cihazlar hep o kısmı kırılmış şekilde ulaşıyormuş ellerine.
Güzel kılıf ve dikkatli kullanımdan sonra her cihaz dayanıklıdır fakat 17 Pro'nun kamera platosu kısmı sanırım biraz nazik. Arkadaşım bayağıdır kullanıyor ve çok sakar olmasına rağmen sorun yaşamadı. Pil döngüsünden bile çok düşürmüştür cihazı.
Cevaplar icin teşekkür ediyorum ama daha cok kararsız kaldım😂

Kılıf ile kullanılacak ise sorun yok. Kılıf yoksa darbe alan yer direkt göçüyor oyun hamuruymuş gibi haberiniz olsun, tecrübeyle onaylandı :D
Kasası ezilmeye çok müsait. Ekranı koruyacaklar diye dokunduğunda çizilen bir alüminyum kasası var.
Zlyadesiyle soğudum valla arkadaslar😅 Arada 20 bin TL fark vardı (KKTC’de yaşıyorum) sanırım onu vermeyip düz 17 alıcam😅