Bütçe sıkıntım yok o yüzden bu soru işareti aslında, ben yenilenen tasarımı cok begenmiştim. Mantık 17 diyor evet ama işte gönül bahane arıyor😅😅

Bütçe sorunu yoksa kırılırsa yenisini alırsınız :D. Şaka bir yana dikkat ettikten sonra ufak tefek düşmelerde sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bütçe sorunu yoksa kırılırsa yenisini alırsınız :D. Şaka bir yana dikkat ettikten sonra ufak tefek düşmelerde sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bütçe sıkıntım yok dedim ama cebimde akrep yok demedim 😅😂 kırılır falan cok canım sıkılır travma yaşarım😅 vallahi o kadar kararsızım ki düz 17 47 bin TL Pro 67 bin TL arada 20 bin var. 10 bin falan olsa hiç düşünmem bu arada ama aradaki fark az degil. O yüzden kararsız kaldım. Bu arka kamera platosunu koruyan kılıflar var, orayı da kapatıyor o sekilde korur mu acaba şu an onu düşünüyorum.

Selam, 17 Pro almayı düşünüyorum. Telefonu kılıfsız kullanan birisi değilim. Kılıfla kullanacağım. İnternette çok dayanıksız ve kılıfla dahi düştüğünde ezildiğine dair söylentiler var. Satın alıp kılıfla kullanan arkadaşlar bu konuda aydınlatırsa çok memnun olurum.

16 Pro'dan daha dayanıksız.

Sanırım değil. Eke iliştirdiğim ekran görüntüsü paylaşımını baz alarak söylüyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-02-07 at 17.20.59.webp
    WhatsApp Image 2026-02-07 at 17.20.59.webp
    258,5 KB · Görüntüleme: 49