iPhone 17 Pro Max alınır mı?

Bütçe
136.000 TL

Ya aslında iPhone ürünlere zam geleceği konuşuluyor 18 modellerini beklersem bir de zam gelirse bu sefer 17 Pro Max yerine mecbur 17 Pro veya 17 almam gerekecek o sebepten beklemeyi çok düşünmüyorum.

Ya aslında iPhone ürünlere zam geleceği konuşuluyor 18 modellerini beklersem bir de zam gelirse bu sefer 17 Pro Max yerine mecbur 17 Pro veya 17 almam gerekecek o sebepten beklemeyi çok düşünmüyorum.

17 serisi zaten yeni ve güncel. Kesinlikle paranızın hakkını verir. Açıkçası bana göre iOS en iyi işletim sistemidir, yazılımsal sorunları Android'e göre çok çok az, tek eksiği özelleştirme pek yok. Bir yakınımda iPhone 16 var. Oradan biliyorum. 2. tavsiyem Samsung kesinlikle.

Eğer böyle diyorsanız gerçekten bir telefona çuval dolusu ücret vermenize gerek yok. Çok daha iyi fiyatlara aynı ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ürünler bulabilirsiniz. Telefon tavsiyesi istediğiniz zaman forumdaki değerli üyelerin birçoğu size seve seve yardımcı olurlar.

Eğer o telefonu alıp sadece WhatsApp'tan yazışacak, Instagram'da story atıp kahve fotoğrafı çekeceksen net söylüyorum paranı doğrudan ateşe veriyorsun kanka. O 512 GB hafızayı Galeri'de 40 bin tane gereksiz ekran görüntüsü ve WhatsApp Caps'i biriktirmek dışında dolduramazsın bile. O bütçeyle git düz model al, kalan parayla da hayatını yaşa.

Ama diyorsan ki kardeşim ben mobil kurgunun tillahını yapıyorum, prores log video çekeceğim, harici SSD takıp 4K 120 FPS render alacağım, cihazın iliğini kemiğini sömüreceğim" hah işte o zaman o telefon harcadığın her kuruşu helal ettirir.

O zaman 512 GB alma sebebin gayet mantıklı olur; 4-6 yıl kullanacaksan depolama konusunda sonradan kafan rahat eder. iOS'a da ilk başta alışmak biraz zaman alır ama birkaç hafta kurcalayınca oturur. Bütçeni zorlamıyorsa bence al, geç. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanırsın.

104K'ya S26 Ultra alıp kalanını bağış yapardım şahsen.

Sosyal medya veya fotoğrafçılık ile uğraşamıyorsan Pro bile fazla. Düz 17 fazlasıyla tatmin edecektir.

Diğer yerde ki konuda maalesef ki açıklayamadım, direkt uyarı atmışlar. Burada açıklayalım bakalım.

17 Pro Max'de bulunan sensor shift teknolojisi, OIS'de olduğu kadar iyi çalışmıyor.

Dakika 7.25, telefoto ve ana kamerasında sensor-shift bulunuyor. OIS yok.

İnternette bulunan testleri izleyebilirsiniz. 17 Pro Max'de bulunan sensor shift teknolojisi, OIS'de olduğu kadar iyi çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…