Craxidor

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Unknown
Esenlikler,

iPhone 17 Pro modelini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Pro ile Pro Max versiyonlarının bir farkı (ekran, pil süreleri ve çözünürlük dışında) var mı? Siz neler düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

Esenlikler,

iPhone 17 Pro modelini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Pro ile Pro Max versiyonlarının bir farkı (ekran, pil süreleri ve çözünürlük dışında) var mı? Siz neler düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler.

Aceleniz yoksa 1-2 ay daha bekleyin fiyatı düşecektir. Aceleniz varsa iPhone 17 Pro Max yerine Pro 512 GB modelini alın. İkisi arasında sadece batarya ve ekran boyutu farkı var.

Aralarında pil ve boyut dışında pek bir fark yok, iPhone 17'nin bile pil performansı oldukça iyi iken pil konusunda iPhone 17 Pro veya iPhone 17 Pro Max'te bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Pil aşırı önemli bir faktör değil ise iPhone 17 Pro alınabilir.

Pro Max çok büyük olduğu için bir anlığına aklımdan çıkarmıştım. Tekrardan düşünebilirim, teşekkürler.

Bence Max modeli al, buyuk ekran her zaman iyidir telefonda. Gecmiste A71 kullaniyordum buyuk ekran almamak icin S21 FE aldim oyun oynarken ve film izlerken o buyuk ekrani ariyorum ve pismanim. Daha once buyuk ekranli telefon kullandiysaniz bence Pro modeli uzun vadede seni uzer.

Esenlikler,

Değmez. Hele daha düşük fiyata daha iyi alternatifler varken. Onun dışında 17 Pro yeterli. Max bir işe yaramıyor bence.

Pro Max özellikle ilerleyen yıllarda pil açısından daha rahat kullanım sağlıyor, onun dışında aynı telefon zaten. Büyük telefon istemiyorsanız Pro da olur ama Pro Max pil için tercih sebebi olur.