Veira
Başarılı
Elmayı ısırdım, çürük geldi. 80 bin lira vermiştim halbuki.@Elma ısıran bana bunu açıklayın şimdi, var mı izahı bunun?
Elmayı ısırdım, çürük geldi. 80 bin lira vermiştim halbuki.@Elma ısıran bana bunu açıklayın şimdi, var mı izahı bunun?
S24U daha iyi olur, boşuna para vermeyin bence. Son gerçek Ultra S24 Ultraydı.S25U’daki kamerayı anlayabilirsem full ekosistem mi değiştirsem diye düşünüyorum.
Şaka gibi resmen, sadece Mac'imde mi kullanabileceğim?S25 Ultra'daki kamerayı anlayabilirsem Full ekosistem mi değiştirsem diye düşünüyorum.
Konusunu açmıştım, babam için aldık. 24U’da istediği depolama olmayınca 25U aldı. Ben sadece kameradan memnun değilim onu da çözemedim. Biraz daha kurcalayım olmazsa konusunu açacağım.S24U daha iyi olur, boşuna para vermeyin bence. Son gerçek Ultra S24 Ultraydı.
Bir yanlışlık vardır bence.WWDC26 ile tanıtılan yeni Siri ile birlikte güzel özellikler geldi.
Ancak desteklenen cihazlar kısmında düz iPhone 17 yok.
![]()
Apple Intelligence and Siri
Next-generation Apple Intelligence and Siri AI bring helpful features to iOS 27, iPadOS 27, macOS Golden Gate, watchOS 27, and visionOS 27.www.apple.com
Eki Görüntüle 255815
iPhone 15 zamanında düz modele Intelligence vermemişlerdi, şimdi de öyle olacak.