SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, S23 telefonumdan sonra telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Telefonda beklentim bataryasının iyi olması ve kamerasının iyi olması. Telefonda falan oyun oynayan biri değilim.

Pro modeline çıkılabiliyorsa Pro modeli kesinlikle.

S26 Ultra veya S25 Ultra neden düşünmüyorsun?
Apple ekosistemini merak etmiş olabilir. Şahsen S25 Ultra'yı hiç sevmiyorum. Köşeli değil ve tasarımı ucuz hissettiriyor.

Amiral gemisi dediğin köşeli olur düştüğü yerdeki mermeri kırar. Malzemesi de elde kaliteli durur. Şunu masaya koyunca takoz gibi kocaman köşeli bir şekilde herkesi büyüler.

1778748497083.webp

Pro modeline çıkılabiliyorsa Pro modeli kesinlikle.

Apple ekosistemini merak etmiş olabilir. Şahsen S25 Ultra'yı hiç sevmiyorum. Köşeli değil ve tasarımı ucuz hissettiriyor.

Amiral gemisi dediğin köşeli olur düştüğü yerdeki mermeri kırar. Malzemesi de elde kaliteli durur.

Eki Görüntüle 249215

S26 ultranın ekran süresi bariz 17 Pro'dan iyi olacaktır ondan dolayı önerdim kameraları ise aynı zaten.

İnsanların Pro ve Pro Max modellerinde pilden sonra en çok atladığı şey bence hoparlör. Bunu kimse anlatmıyor. 17 Pro ve 17 Pro Max cihazlarında yan yana müzik açın, Pro Max'in daha yüksek ses verdiğini net şekilde fark ediyorsunuz. Bu durum önceki serilerde de hep vardı.

Merhaba, S23 telefonumdan sonra telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Telefonda beklentim bataryasının iyi olması ve kamerasının iyi olması. Telefonda falan oyun oynayan biri değilim.

Bence normal 17 satın al 17 Pro almak da tabii ki bir tercih kağıt üstünde bataryası çok daha iyi olsa da 17 pro‘nun bazen basit işlemler için bile sırf yüksek performans verebilmek için fazladan bataryadan akım çektiği oluyor batarya ömründe normal 17 seni bence fazlasıyla tatmin edecektir 17 Pro almanı gerektirecek bir durum olduğunu fazla düşünmüyorum arada vereceğin fiyat farkına asla değmez ama Pro Max alma kafasındaysan işler değişebilir fakat test sonuçlarını da farklı olsa da gündelik hayatta eminim normal 17 senin için çok daha iyi gelecektir.