Şimdi iPhone 12 Pro Max kullanıyorum, yurt dışı. Zamanında iPhone 15 Pro da kullandım. Uzun süredir iPhone kullanıyorum. Samsung S26 Ultra çok hoşuma gitti. Ama fiyatlarından dolayı şu an ulaşılabilir değil. Ultra 25 düşündük arkadaşla ama galiba ben onu da Samsung'dan vazgeçirip (o da S22 kullanıyor) iPhone 17 düz model aldıracağım. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen POCO ve Oppo önermeyin. Sadece bu iki cihaz arasında yorum yapın, teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?S25 Ultra
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Samsung'un ekosistemi bence Apple'ınkinden daha iyi. Değer kaybı olarak haklısın falat ekosistem olarak Samsung'un Apple'dan eksiği yok fazlası var.Ya şimdi kafit üstünde s25 ultra ama gerek donanım gerek yazılım gerekse ekosistem kalitesi olsun bence de iPhone. Ayrıca değer kaybı Apple’da minimum
Satmak icin aliyorsa iPhone alabilir. Donanim olarak S25 Ultra 17'den iyi. Yazilim goreceli bir kavram.Ya şimdi kafit üstünde s25 ultra ama gerek donanım gerek yazılım gerekse ekosistem kalitesi olsun bence de iPhone. Ayrıca değer kaybı Apple’da minimum
25U tercih ederdim ama amacınız hızla elden çıkarmak ise 17 alabilirsiniz.Şimdi iPhone 12 Pro Max kullanıyorum, yurt dışı. Zamanında iPhone 15 Pro da kullandım. Uzun süredir iPhone kullanıyorum. Samsung S26 Ultra çok hoşuma gitti. Ama fiyatlarından dolayı şu an ulaşılabilir değil. Ultra 25 düşündük arkadaşla ama galiba ben onu da Samsung'dan vazgeçirip (o da S22 kullanıyor) iPhone 17 düz model aldıracağım. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen POCO ve Oppo önermeyin. Sadece bu iki cihaz arasında yorum yapın, teşekkürler.
Ama uzun yıllar için 25U mantıklı sadece kalem beni huzursuz edebilirdi belki.
Hem kamera olarak daha iyi S25 Ultra.
Siz kararınızı vermişsiniz zaten benim yorum yapmama gerek yok gibi.Androidde bir sürü gereksiz hizmet var Apple daha eriselibilir basit bir arayüz sunuyor. Birde 10 yıllık birikim var iCloud’da
Android için gereksiz hizmetleri en son kaç yıl önce ve hangi android cihaz üzerinde gözlemlediniz acaba?
Telefonuna altın gözüyle bakıp satarken değer kaybetmesin kafasındaysan en çöp iPhone'yi bile alabilirsin fark etmez. Kaldı ki donanım konusunda çok beklentisi olmayan bir insan da iPhone'nin herhangi bir modelini alabilir yine fark etmez.
Ancak işin içine kamera performansı, oyunlarda daha serin çalışması ve kat kat daha kaliteli ekran işin içine girecekse S25 Ultra çok daha üstün.
Ancak işin içine kamera performansı, oyunlarda daha serin çalışması ve kat kat daha kaliteli ekran işin içine girecekse S25 Ultra çok daha üstün.