LTPO teknolojisi ile daha dinamik ve akıcı görünüyor cihazlar. Aynı sorunu S23 Ultra kullandıktan ve iPhone 16 Pro'ya geçtikten sonra anladım. Yalnız değilsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?S23'un ekran yenileme hizi 48 Hz'e kadar dusebiliyor. Geri kalan degerler GPU'nun FPS render'i degerleri, o degerle 1'i bile bulabiliyorsunuz. Ama panel fiziksel olarak en fazla 48'e dusuyor.
Sorunuza gelirsek ben bunu biraz Apple'in agresif LTPO mantigina yoruyorum. Apple, LTPO'yu telefonlara ilk tasidiginda da insanlar benzer sikayetlerde bulunmuslardi. Bir video 30 FPS ise 30 Hz calisir, bu degismez. Ama gundelik hayatta daha cabuk Hz dusuruyor olabilir. Tabii, bu benim tahminim. Buna dair cok yorum gordum cunku ve birkac Cin kaynakli testte de benzer sonuclar aliniyordu. 17 serisi icin ek bir bilgim yok maalesef.
Sorunuza gelirsek ben bunu biraz Apple'in agresif LTPO mantigina yoruyorum. Apple, LTPO'yu telefonlara ilk tasidiginda da insanlar benzer sikayetlerde bulunmuslardi. Bir video 30 FPS ise 30 Hz calisir, bu degismez. Ama gundelik hayatta daha cabuk Hz dusuruyor olabilir. Tabii, bu benim tahminim. Buna dair cok yorum gordum cunku ve birkac Cin kaynakli testte de benzer sonuclar aliniyordu. 17 serisi icin ek bir bilgim yok maalesef.
Jinqazama
Uzman
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?Dogrudur. Pil olarak cihaz bayağı saglam gercekten onu iyi basarmislar, S23 ile elimde adaptorle gezmeye baslamistim ilk yil sonunda.
8-9 saat acik ekran alabiliyorum wi-fi ile ama hucreselle dusecektir.
Jinqazama
Uzman
Ben telefonu 25 Eylülden itibaren kullanıyorum peki bu pil kalibrasyon olayı gerçek mi 1.5 hafta falan bataryanın kendini optimize edip sonra daha uzun süreler vermesi gibi ?8-9 saat acik ekran alabiliyorum wi-fi ile ama hucreselle dusecektir.
Ben telefonu 25 Eylül'den itibaren kullanıyorum peki bu pil kalibrasyon olayı gerçek mi 1.5 hafta falan bataryanın kendini optimize edip sonra daha uzun süreler vermesi gibi?
Bilemiyorum ben de daha dun kullanmaya başladım cihazi. Samsung icin diyorlardi onu ama IPhone'da da oyle bir kalibrasyon oluyor olabilir.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı