canbarbarossa
Çalışkan
Merhabalar, iPhone 17 kullanıyorum; yeni aldım, yaklaşık 15 gün oldu. Ama ses açma ve kısma tuşları aynı hissiyatta değil. Ben mi çok takıntılıyım, yoksa tüm telefonlarda mı böyle?
Bende üst sert, alt yumuşak.Merhabalar, iPhone 17 kullanıyorum; yeni aldım, yaklaşık 15 gün oldu. Ama ses açma ve kısma tuşları aynı hissiyatta değil. Ben mi çok takıntılıyım, yoksa tüm telefonlarda mı böyle?
Normalde o iki tuşun da hissi birebir aynı olmalı. Bazen üretimde böyle milimetrik farklar olabiliyor, bu telefonunun bozuk olduğu anlamına gelmez. Sadece montaj farkı var çok canını sıkıyorsa servise gösterip rahatlarsın ama korkulacak bir durum yok bence.
Böyle bir sebepten dolayı değişim olmaz.Değişim yaparlar mı bundan dolayı? Şu anlık bir sorun yok ama farklı olduğu için ister istemez bir rahatsız oldum.
Aslında bir sorun yok normal ama takıntılıyım galiba aynı olması gerek diye düşünüyorum.
Apple mağazasına götürürsen değişim bile yaparlar belki, belli olmuyor ama.Değişim yaparlar mı bundan dolayı? Şu anlık bir sorun yok ama farklı olduğu için ister istemez bir rahatsız oldum.
Eğer iki tuş arasındaki fark devasaysa farklı.
Ama iki tuş arasında biraz fark varsa çok da takmayın bence.
Apple mağazasına götürürsen değişim bile yaparlar belki, belli olmuyor ama.
Acaba yumuşayacak mı diye daha sert olana ara sıra sert bastırıyor musunuz bir deDevasa bir fark yok sadece fark ettikten sonra daha çok batmaya başladı gözüme![]()

Acaba yumuşayacak mı diye daha sert olana ara sıra sert bastırıyor musunuz bir de![]()