muratcan

Çalışkan
Bu hafta yapılan güncelleme ile iPhone 6 da eski uygun sürüm ile girebildiğim YouTube'a artık giremiyorum, ancak ve ancak uygulamayı silip tekrar yüklediğim zaman giriyor. Ertesi gün tekrar uyarı alıp silip yüklemem gerekiyor. iOS 15 sürümü ve üstü istiyor, kullanılabilir en uygun sürümü indiriyoruz otomatik. 1 hafta evveline kadar bu sorun yoktu, nasıl bir yol izleyebiliriz. Bu cihazı YouTube'a girmek için kullanıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 yıldır ya da fazla süredir uygulama üzerinden giremiyordum açıkçası. Silip yüklesem da faydası olmadı. Web üzerinde de kalite ayarlama kalktı yaklaşık 5-6 ay önce. Şu an tamamen alarm amaçlı bir telefon oldu benim için.

iPhone 6, artık eski bir model olduğu için YouTube uygulamasının son sürümleri bu cihazla uyumsuz hale gelebilir. Apple, iPhone 6 için yazılım güncellemelerini durdurduğundan, bu tür uyumsuzluklar yaşanabiliyor. YouTube'u mobil tarayıcı üzerinden açmayı deneyebilirsin, çünkü bazen uygulama dışındaki seçenekler hala çalışabiliyor. Eğer sorun devam ederse, eski sürüm bir uygulama kullanmayı da düşünebilirsin, ama genel olarak cihazın yaşlı olması bu tür sorunlara yol açabiliyor.

Tek yolu jailbreak'leyip YouTube Legacy tweak'ini kurmak. Yine de uygulama bozuk oluyor biraz.
Sadece ana sayfadaki videolar çalışıyor, bir şey aratırsanız sadece aramayla alakalı Shorts'lar çalışıyor.

YouTube Legacy tweak'i için PoomSmart kaynağını eklemeniz gerekiyor:

Tek yolu Jailbreak'leyip YouTube Legacy Tweak'ini kurmak. Yine de uygulama bozuk oluyor biraz.
Sadece ana sayfadaki videolar çalışıyor, bir şey aratırsanız sadece aramayla alakalı Shorts'lar çalışıyor.

YouTube Legacy Tweak'i için PoomSmart kaynağını eklemeniz gerekiyor:

Allah razı olsun 2 aydır uğraşıyorum çalışan bir repo bulamadim. Tableti atacaktım artık. Çok teşekkür.