Arayüzü gayet hızlı. Güvenlikli ve uygulama desteği şu anda var. Bence güzel bir seçim 6S.

Neden beğenmediniz sorabilir miyim hocam @dewberry ?

Peki şu an hangi iOS surumu cikti?
iOS 17!
2 surum geride bu cihaz. Yani seneye veya bir sonraki seneye guncelleme almiyacak. Anla artik 6S'in alinmayacagini.

Ne yapalım yani zorla Android 7'mi kullanalım?

YAzdigimi okursan anlarsin. Destegi seneye veya 2 sene sonra kesilecek. Bu yuzden alinmaz 6S.

Al yaziyor. IOS 17'den sonra destegi vs. kesilecek diye.

Ne yapalım yani zorla Android 7'mi kullanalım?
Android 11. Kendim is icin kullaniyorum. 6S'in icinden gececek bir cihaz.

YAzdigimi okursan anlarsin. Destegi seneye veya 2 sene sonra kesilecek. Bu yuzden alinmaz 6S.

Al yaziyor. IOS 17'den sonra destegi vs. kesilecek diye.

Siz de anlayın her şeyin 1 yıl sonra çöp olacak Android'lerin alınmaya değmeyeceğini. İyi bir Android için en az 10.000TL harcamak gerekiyor.

Siz de anlayın her şeyin 1 yıl sonra çöp olacak Android'lerin alınmaya değmeyeceğini. İyi bir Android için en az 10.000TL harcamak gerekiyor.
iPhone 6S 10 yasinda. A70 5 yasinda. A70'i kendim kullandigim icin oneriyorum. Performansi yasina gore cok iyi. 6S'in temizini bulmak zor, bulsanda 16GB, 64GB oluyor. Bulsan zaten seneye cop.

A70 sAMOLED ekran kullaniyor, 6S LCD. A70 6,7", 6S 4,7". A70 4500mAH pile sahip, 6S 1750mAH vs. vs.

iPhone 6S 10 yasinda. A70 5 yasinda. A70'i kendim kullandigim icin oneriyorum. Performansi yasina gore cok iyi. 6S'in temizini bulmak zor, bulsanda 16 GB, 64 GB oluyor.

10 yaşında bile 2020 yılında çıkan bir telefonun kamerasından daha iyi. Hatta bazı kişiler iPhone 6'yı webcam olarak kullanıyor. Oradan anlayın.

10 yaşında bile 2020 yılında çıkan bir telefonun kamerasından daha iyi. Hatta bazı kişiler iPhone 6'yı webcam olarak kullanıyor. Oradan anlayın.

Yav abartmayın bende de 6S ve 7 var, kameralarını yenilettiğim halde çok kötü artık. Miladını doldurdu bu cihazlar bataryayı değiştirip değiştirip kullanmaktansa adam gibi 2. el Android alınabilir. Gerçi konu sahibi önce bütçesini söylesin yazmamış sanırım.