Selam hocalarım, cihazı yeni aldım. Birisiyle yarım saat görüntülü bir konuşma yaptım. Görüşme sırasında, Güç tasarruf modu açıktı. Şarj %80 arasıydı, konuşma bittikten sonra %20'ye kadar düştü, sizce pili değiştirmeli miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Pil sağlığı ne durumda?
iPhone 6s, 7, 8 bunların hepsinde problem aynı. Düşük pil kapasitesi, yüksek güç tüketimi. Artık bu cihazların hepsi miadını dolduruyor maalesef. Pil değişimi yarım saati 1 saate çıkarabilir belki. Aşırı bir faydasının olacağını sanmıyorum maalesef.Selam hocalarım, cihazı yeni aldım. Birisiyle yarım saat görüntülü bir konuşma yaptım. Görüşme sırasında, Güç tasarruf modu açıktı. Şarj %80 arasıydı, konuşma bittikten sonra %20'ye kadar düştü, sizce pili değiştirmeli miyim?
%100 gösteriyor, ama pile güvenemiyorum, şarj yüzdeleri sapıtıyor.
Zaten 2. Telefon olarak kullanıyorum hocam. Ana telefonum A34.iPhone 6s, 7, 8 bunların hepsinde problem aynı. Düşük pil kapasitesi, yüksek güç tüketimi. Artık bu cihazların hepsi miadını dolduruyor maalesef. Pil değişimi yarım saati 1 saate çıkarabilir belki. Aşırı bir faydasının olacağını sanmıyorum maalesef.
Son düzenleme:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
%100 gösteriyor, ama pile güvenemiyorum, şarj yüzdeleri sapıtıyor.
Pil sagligi diyor. Seviyesi degil. Kapasitesi degil. Sagligi. Pil saglina bakiniz.
Ayarlardan pil sağlığına bakın.%100 gösteriyor, ama pile güvenemiyorum, şarj yüzdeleri sapıtıyor.
Zaten 2. Telefon olarak kullanıyorum hocam. Ana telefonum A34.
Pil sağlığı demek istedim zaten hocam. Yüzdesinin sorununu sonradan belirtmek istedim.Pil sagligi diyor. Seviyesi degil. Kapasitesi degil. Sagligi. Pil saglina bakiniz.
Ekranın yan tarafından ufak bir çıkıntı fark ettim, büyük ihtimal pil şişti, değiştiriyorum.O pilin orijinal olma ihtimali bence yok ama orijinal olsa da çok fark olur muydu bilmiyorum.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347