2025 Mart'ın 31'inde iPhone 7'ye 15.8.4 güncellemesi gelmiş. Bu nasıl mümkün olabilir? iPhone 7'nin artık güncelleme almaması gerekmiyor mu? 2016'da çıkan bir Android telefon ise en fazla 2-3 yıl güncelleme aldı ve sonra tamamen kesildi. Bu nasıl oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Apple güncellemelere önem veriyor. Android bu konuda yeni gelişmeye başladı.2025 Mart'ın 31'inde iPhone 7'ye 15.8.4 güncellemesi gelmiş. Bu nasıl mümkün olabilir? iPhone 7'nin artık güncelleme almaması gerekmiyor mu? 2016'da çıkan bir Android telefon ise en fazla 2-3 yıl güncelleme aldı ve sonra tamamen kesildi. Bu nasıl oluyor?
Güvenlik güncelleştirmesi alıyor nadiren de olsa büyük açıklar için.
duranforreal
Üstün
Güvenlik güncellemesi olabilirmi güncelleme neler vaad ediyor?2025 Mart'ın 31'inde iPhone 7'ye 15.8.4 güncellemesi gelmiş. Bu nasıl mümkün olabilir? iPhone 7'nin artık güncelleme almaması gerekmiyor mu? 2016'da çıkan bir Android telefon ise en fazla 2-3 yıl güncelleme aldı ve sonra tamamen kesildi. Bu nasıl oluyor?
- Makaleler
- 43
Merhaba,
iPhone’unuz güvenlik güncellemesi almış, bu gayet normal bir şey. Apple, bir cihazının yazılım desteğini bitirse bile uzun bir süre güvenlik güncellemeleri vermeye devam ediyor.
iPhone’unuz güvenlik güncellemesi almış, bu gayet normal bir şey. Apple, bir cihazının yazılım desteğini bitirse bile uzun bir süre güvenlik güncellemeleri vermeye devam ediyor.
Merhaba,
iPhone'unuz güvenlik güncellemesi almış, bu gayet normal bir şey. Apple, bir cihazının yazılım desteğini bitirse bile uzun bir süre güvenlik güncellemeleri vermeye devam ediyor.
Güncellemeyi daha yeni fark ettim yaptım ve telefon acayip şekilde ısındı şebeke hiç çekmiyor.
- Makaleler
- 43
iPhone’unuzda yazılım güncellemesi yaptıktan sonra bir süre ısınması gayet normaldir. Şebeke çekmeme sorunu eğer yazılım güncellemesinden sonra oldu ise SIM’ınızı çıkartıp takmayı veya cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.Güncellemeyi daha yeni fark ettim yaptım ve telefon acayip şekilde ısındı şebeke hiç çekmiyor.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-