Mustckmk 10

Uzman
Cihazımı sıfır aldım ve bugüne kadar da çok severek kullandım. Ancak dünkü lansmandan sonra gelen zamlarla birlikte, telefonun piyasa değeri bu kadar uçunca nedense artık parasının hakkını vermiyormuş gibi gelmeye ve psikolojik olarak yetersiz hissettirmeye başladı.

İster istemez üzerine para ekleyip 17 Pro’ya geçsem mi diye düşünmeye başladım. Fakat bir yandan da harcayacağım paraya ve karşılığında alacağım şeye değmeyeceğini çok iyi biliyorum. Üstelik telefonu kılıfsız ve korumasız kullanan biriyim; başka bir cihaza geçersem muhtemelen çok daha kolay hasar alacak. Batarya performansı şu an bana fazlasıyla yetiyor olsa da insan açgözlülük edip hep daha fazlasını istiyor. İnce telefon konseptinden sonra elde daha ufak, derli toplu bir cihaz kullanma düşüncesi de bir yandan cazip geliyor. Kısacası kafam acayip karışık durumda, ne yapacağımı kestiremiyorum. duygularımı sizlerle paylaşmak istedim.

IMG_5842.webp

Elindeki telefonu eskitmek kadar güzel bir şey yok bence. Elinizde eskisin, daha güzel olur. Her zaman yenisi ve daha iyisi çıkacak.

Telefonu satın aldıktan sonra zam gelmesine üzülen ilk kez bir insan görüyorum. :D

Hocam Allah iyiliğini versin. Zamlı fiyatına değip değmemesi neden umurunda harbiden meraktayım. Aldığım fiyata değiyor mu değiyor, zamlı fiyatına değip demeyeceğini yeni alacak adam düşünür. Hayır aksine zamsız fiyattan almışsın, daha da memnun olman lazım.