iPhone, Gençler Arasındaki Popülerliğini Sürdürüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla ki özellikleri veya ios kullanmak istediği için iPhone alanlar vardır onları hariç tutuyorum. Ama bu çoğunluğun "en az" %50 kadarı ismi ve ortamda masaya koymak için alıyor. Bazı fanboylar konularda "evet fanboyum bu yüzden öneriyorum" derken gelip burada "gençler teknolojiden anlıyor o yüzden böyle" diyor. Komik.

Öyle bir şey yok. Hala iPhone 11 bile iOS 18 ile çatır çatır çalışıyor.

iOS 18 iPhone 14 serisini bile berbat etti. Neye dayanarak. Atır çatır çalıştığını iddia edecek kadar fanboysun bilmiyorum ama iOS 18 bir sürü insanı rezil etti. Apple fanboylarına, destekçilerine özel anlaşması var sanırım çünkü bir onlar aksini iddia ediyor hayır öyle bir anlaşma varsa imzalayalım bizde sıyrılalım şu işten, sadece bazı Apple fanları kabul ediyor onlarda bıkmış insanlar. K
Toplukuğu, deneyimleri geçtim kendimden örnek verecek olsam bile evdeki iPhone 14PM ve iPhone 12'ye yaramadı, iOS 18 şu ana kadarki en berbat çıkış yapan iOSlardan biriydi. Hatta ilk çıktığı zaman 16 serisi dışında adamakıllı stabil çalıştığı seri yoktu be.
Hayır itiraz ederken ciddi mi yazıyorsunuz bilmiyorum ama planlı eskitme denen şey bir gerçek. Android'de de var IOS'da da. Sorun şu, bu planlı eskitme IOS'da daha ağır, Apple çok daha kapitalist ve kazanç odaklı bir politika işliyor. Bunu yanına alıp steve jobsa sorsan bile kabul eder adam.
Bunun kanıtını deneyimler, Apple'nin diğer kurumlarla ilişkisi ve gerçekler dışında Apple'nin sayfasında bulamaman normal değil mi? Hangi markanın sayfalarında her güncellemede şu kadar kısıtlama ya da eskitme yapıyoruz, cihazlarda şöyle oynama yapıyoruz, cihazımızda ısınma sorunu var, pil sorunu var, cihazımız stabil değil gibi yazılar gördün? Mesela Xiaomi'nin topluluğunda yazılım optimizasyonumuz başarılı değil anlamı taşıyan bir yazı var mı? Baksan her yazılarında överler HyperOS'i.
Veya başka bir markanın ısınma sorunlu cihazının sayfasında bunu belirten bir yazı var mı? Yazmayı geçtim üstüne överler değil mi cihazı?

Hangi Android'ler? Bana orta segment, saçma bir marka Android mi sayacaksın yoksa kronik sorunlu olanı mı? Fanboyluk yapmayı bırak. Bu marka senin ailenden değil. Objektif şekilde bakarsan sende göreceksin bu gözünde diğer markalara göre neredeyse bir ilah kadar kusursuz markanın eksilerini. Olaya o kadar taraflısın ki şu an şu konuda diğerlerine karşı kendini Apple'yi korumak için sorumlu hissediyorsun muhtemelen. Ben sana burada tim Cook'u da konuştursam ona karşıda Apple savunacaksın. Tartışmanın manası yok eğer gerçekten objektif olsaydın adamakıllı Android markalarınıda eleştirir, appleyide eleştirir ortak bir yargı yaratırdık.

Bence iPhone çok tehlikeli bir ürün. Apple çok iyi takip edebiliyor cihazı. Ellerinde büyük bir istihbarat vardır ve eminim ki çalışanlar, insanların mahremeyetini ihlal edip, gizli videoları izliyordur. Çünkü telefona direkt bağlanabilirler yani.

Android'de bir nebze de olsa 3. parti Rom'lar yüklenebildiği için Google'dan ve üretici firmadan arındırıldığı için, gizlilik artıyor az da olsa.

Bu tür endişleri abartı olarak görmüyorum ben. Çünkü gördüğünüz üzere internette her adımımız izleniyor zaten.

iOS 18 iPhone 14 serisini bile berbat etti.
Bundan sonra okumayı bıraktım. Gerçekten tartışmaya bile değmeyecek bir bilgisizliğe sahipsin bu konuda. iPhone 14 serisini berbat etmişmiş. Çamur at izi kalsın, değil mi? iPhone SE bile canavar gibi çalışıyor iOS 18 ile.

Ayrıca Türkçe konuşmayı öğren. Ceza almamak için hatalarla dolu mesajının tamamını alıntılamak istemedim. Raporlasam hangi hatanı raporlayacağımı bile bilmiyorum.

Bundan sonra okumayı bıraktım. Gerçekten tartışmaya bile değmeyecek bir bilgisizliğe sahipsin bu konuda.
Bu cümleniz aklıma şu mesajınızı getirdi:

iPhone'un hala gençler arasında popüler olduğu çok büyük bir gerçek. Bunun sebebi milletin telefondan çok anlaması falan değil hiç anlamaması.

Çoğu Samsung'un S serisinin ne demek olduğunu bilmiyor, Xiaomi'de mi serisinin ciddi şekilde varlığından bihaberler. Çoğu kişinin algısında iyi telefon iPhone olduğu için ya da direkt mantık o kadar para verirsem iPhone alırım dediği için alıyor. Bunun hiçbir temeli ve mantığı yok. Ayrıca onlarca örneğini gördüm ki alanların %90'ı bu işlerden gram anlamıyor. Telefonu açıp instagrama girmekten öteye gidemeyen, kamerasını 30 fps'den 60 fps'ye alamayan insanlar bunlar.

Buradaki elma fanboyu arkadaşlarla tartışmakla vakit kaybetmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ama bu tartışmadan temelsiz savunmalarınızla haklı çıkamazsınız haberiniz olsun. Birisi 2. kattan telefon atmış da sağlam çıkmış. Getir telefonunu kardeşim kılıfını çıkar 1 metreden betona atacağım, kırılmadan çizilmeden çıkarsa sana bir iPhone da ben alacağım. Sonra da gidip A34 ile kıyaslıyor. Yok stabil yok uzun ömürlü çocuk kandırmaya devam edin siz.

Herkes günün sonunda bildiğini okumaya devam ediyor, yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Merhaba. CIA başkanının oğlu musunuz? Memnun oldum. Sizi bu forumda görmek çok güzel. Şeref verdiniz.

Merhaba. CIA başkanının oğlu musunuz? Memnun oldum. Sizi bu forumda görmek çok güzel. Şeref verdiniz.

Sağ ol efendim. Her ne kadar bu ülkede yaşamak kanımıza kadar bizi değersiz hissettirse de ben bir insan olarak yine de önemliyimdir, böyle birilerinin gölgesinde değil. Teşekkür ettim .

Son düzenleme:
Bundan sonra okumayı bıraktım.

Okuyabilsen zaten fanboy olmazdın, ciddi söylüyorum aşağılamak için değil yanlış anlama.

Gerçekten tartışmaya bile değmeyecek bir bilgisizliğe sahipsin bu konuda. iPhone 14 serisini berbat etmişmiş. Çamur at izi kalsın, değil mi? iPhone SE bile canavar gibi çalışıyor iOS 18 ile.

İlk çıktığı zaman açılan konuları okumanı tavsiye ederim. Hatta ben bile dinamik ada animasyonu kasması, fotoğraf işlemedeki yavaşlık ve pildeki inanılmaz düşüş sebebiyle 14PM için etrafta sorup soruşturdum bir bende sorunlu sanıp. Zaten iPhone 11'in iOS 18le canavar gibi çalıştığını iddia ettiğinden beri benim sana zaman harcamam saçma ama işte bir umut belki bir şeyleri merak ederde bakar bir "acaba Apple kusura sahip mi" diye sorar diyoruz.

Ayrıca Türkçe konuşmayı öğren. Ceza almamak için hatalarla dolu mesajının tamamını alıntılamak istemedim. Raporlasam hangi hatanı raporlayacağımı bile bilmiyorum.

Sende biliyorsun ki eğer ciddiye alsaydım mesajımda özen gösterirdim. Ciddiye almadığımı fark etmedin mi? Baksana mesajlarıma, ona rağmen cevap vermiyorsun adamakıllı. Dostum kendini ne kadar bilgili sanıyorsun, bir fanboy olan birinin bilgisi ne kadar öte olabilir? Gerçekten bilgin varsa bile objektif bakmadığın sürece o bilgi kafanın içinde çürüyecek. Apple daha iyi demek dışında 1 tane olayın var mı merak ediyorum. Benimle fanboyluk yaparak ne kadar tartışabileceğini sanıyorsun?
Konuya cevabın olmayınca ya da uzatmak istemeyince konu dışına çekiyorsun tartışmayı, uzatmak istemediğini açıkca söyleyebilirsin forum sayfalarında yeni değil kimse az çok bilinen şeyler bu yaptığın. Öbür forumdaki ile bu forumdaki en fanboy ama bir o kadarda argümansız 3. ya da 4.kişisin helal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…