Albus Dumbledore
Yetkin
Her ne kadar iyi cihazlar olsada z kuşağında bu kadar çok tercih edilmesinin popüler kültür köleliği olduğunu düşünüyorum. Gençler bir firmanın telefonlarını statü olarak görmesi bence çok üzücü.
Öyle bir şey yok. Hala iPhone 11 bile iOS 18 ile çatır çatır çalışıyor.
Hala iPhone 6 kullanan insan var alabildiği en son güncelleme ile. Bunu bu forumda çok kez tartıştık ve kanıtlar da sunuldu, o konu kapandı geçti. Zamanında çıkmış olan bir algı habere istinaden söylüyorsun bunu ama o bildiğin de yanlış. Apple'ın kullanıcı sözleşmesinde yazdığı üzere pil sağlığı azaldıkça telefonun istenmeyen kapanmalarının önüne geçmek için performans bir miktar düşürülür. Pil orijinaliyle değiştirildikten sonra telefon tam performansına geri döner. Bu mu planlı eskitme? Planlı eskitme deyince birkaç senede çöp olan Android'leri konuşalım istersen.
Bundan sonra okumayı bıraktım. Gerçekten tartışmaya bile değmeyecek bir bilgisizliğe sahipsin bu konuda. iPhone 14 serisini berbat etmişmiş. Çamur at izi kalsın, değil mi? iPhone SE bile canavar gibi çalışıyor iOS 18 ile.
Bu cümleniz aklıma şu mesajınızı getirdi:Bundan sonra okumayı bıraktım. Gerçekten tartışmaya bile değmeyecek bir bilgisizliğe sahipsin bu konuda.
Dediğin telefonlar burada kaç kişinin eline geçmiştir ki? Yalanı salla gitsin. Kimse anlamayacak nasılsa.
Evet, azılı bir Apple fanboyuyum ve bununla gurur duyuyorum. Apple fanboyluğu, benim karakterimin bir parçası.
Merhaba. CIA başkanının oğlu musunuz? Memnun oldum. Sizi bu forumda görmek çok güzel. Şeref verdiniz.Bence iPhone çok tehlikeli bir ürün. Apple çok iyi takip edebiliyor cihazı. Ellerinde büyük bir istihbarat vardır ve eminim ki çalışanlar, insanların mahremeyetini ihlal edip, gizli videoları izliyordur. Çünkü telefona direkt bağlanabilirler yani.
Android'de bir nebze de olsa 3. parti Rom'lar yüklenebildiği için Google'dan ve üretici firmadan arındırıldığı için, gizlilik artıyor az da olsa.
Bu tür endişleri abartı olarak görmüyorum ben. Çünkü gördüğünüz üzere internette her adımımız izleniyor zaten.
Merhaba. CIA başkanının oğlu musunuz? Memnun oldum. Sizi bu forumda görmek çok güzel. Şeref verdiniz.
Gerçekten tartışmaya bile değmeyecek bir bilgisizliğe sahipsin bu konuda. iPhone 14 serisini berbat etmişmiş. Çamur at izi kalsın, değil mi? iPhone SE bile canavar gibi çalışıyor iOS 18 ile.
Ayrıca Türkçe konuşmayı öğren. Ceza almamak için hatalarla dolu mesajının tamamını alıntılamak istemedim. Raporlasam hangi hatanı raporlayacağımı bile bilmiyorum.