Eski doktorumda 2 dolgu ve diş taşı temizliğine iki ay önce 6.000 TL verdim. Hepsine biner TL indirim yapmış hali. Yalnız dişin biri iyileşmedi, kanala gitti. 3-4 seans ile sonuç almayınca bıraktım, dişçiye çektirdim deyip.

Yeni doktor tomografi falan çekti, 2 ayda 2 kez gidebildim, bugün dahil sıra anca geldi. Ancak zaten 3-4 kez temizlenip kanalın büyük çoğu bitmiş olmasına rağmen 2 seans kanal boyu ölçüp temizleyerek benden 9.000 TL istedi, fena şaşırdım. 2.000 TL ödemiştik, 7.000 var, en kısa sürede babam öder dedim, ikinci kez soruyor ne zaman diye, 2-3 güne atar hocam dedim en son.

Güvenilir dişçi de bulamıyorum. Kendim çalışıp yaptırmayı düşünüyorum, 20'lik çekim dolgu falan 24k tutuyor. Arada gizli çürük var dedi, 28 yapmasa bari.

Sizce fiyatlar normal mi?

Normal.

Diş hekimi yerine endodontist ise daha da normal.
Normal diş hekimi hocam. Benim anlamadığım, sıfırdan yapsa ben de okeydim ama sonradan ekstra 2000 TL çıkarması falan, yani biraz suistimal ettiğini düşünüyorum. İlk kez kontrol ettikten sonra özellikle diğer tarafa kaç TL ödediniz diye sordu. Bende ödemediğim için ödemedim dedim.
Yarım kalan tedaviyi tamamladığı için bana absürt geldi. Üstüne 2 ayda zam, garip yani. Güvenilir başka dişçi bulsam gideceğim, buraya anne tavsiyesi ile gittim, onunla da aramız gerildi.
Başka dişçi bulamadım, üniversite hastanelerinde randevu yok, uzak.
Stres yaptı bu diş mevzusu beni bayağı.

Çok normal değil aslında. Hatta pahalı da bence.
Genel kanal tedavisi ortalama 3000-4000 tlden başlar. Tabi 8 9 hatta 10 bine kadar da gidebilir. Ben geçen ay bulunduğum yerde özel doktora 4.5kya kanal tedavisi oldum, memnumum.
fiyat araştırması yapın.
Malzeme kalitetliyse ve doktor nitelikliyse 9000 tl yerine 4000tl ye de yapıyorsa yaptırın.

Çok normal değil aslında. Hatta pahalı da bence.
Genel kanal tedavisi ortalama 3000-4000 tlden başlar. Tabi 8 9 hatta 10 bine kadar da gidebilir. Ben geçen ay bulunduğum yerde özel doktora 4.5kya kanal tedavisi oldum, memnumum.
fiyat araştırması yapın.
Malzeme kalitetliyse ve doktor nitelikliyse 9000 tl yerine 4000tl ye de yapıyorsa yaptırın.
Çayyolu'ndaki kliniğinde bu fiyatların 2 katını istiyor. Açıkçası yaptığı iş iyi gibi duruyor, estetik yaptım dedi bakınca pek belli olmuyor dolgu. Ama gene de pahalı geldi. Anestezi yavaş yavaş geçiyor, şu an ağrı sızı olacak mı göreceğiz.

Eski doktorumda 2 dolgu ve diş taşı temizliğine iki ay önce 6.000 TL verdim. Hepsine biner TL indirim yapmış hali. Yalnız dişin biri iyileşmedi, kanala gitti. 3-4 seans ile sonuç almayınca bıraktım, dişçiye çektirdim deyip.

Yeni doktor tomografi falan çekti, 2 ayda 2 kez gidebildim, bugün dahil sıra anca geldi. Ancak zaten 3-4 kez temizlenip kanalın büyük çoğu bitmiş olmasına rağmen 2 seans kanal boyu ölçüp temizleyerek benden 9.000 TL istedi, fena şaşırdım. 2.000 TL ödemiştik, 7.000 var, en kısa sürede babam öder dedim, ikinci kez soruyor ne zaman diye, 2-3 güne atar hocam dedim en son.

Güvenilir dişçi de bulamıyorum. Kendim çalışıp yaptırmayı düşünüyorum, 20'lik çekim dolgu falan 24k tutuyor. Arada gizli çürük var dedi, 28 yapmasa bari.

Sizce fiyatlar normal mi?
Normal hatta ucuz bile piyasaya göre.