Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Güzel kardeşim Gmail uygulamasını indirip hesabı ekliyorsun, bu kadar basit. IMAP ile işin yok.Hocam iPhone yeni aldı arkadaşım o yüzden bende çok bilmiyorum IMAP olayını nasıl kurmam lazım.
Gmail - Email by Google
The official Gmail app brings the best of Gmail to your iPhone or iPad with robust security, real-time notifications, multiple account support, and search that works across all your mail. With the Gmail app, you can: • Make Gmail your default email app on iOS • Automatically block more than...
apps.apple.com
Gmail'i neden IMAP olarak kurmak zorunda olduğunu açıklarsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki?
Gmail'i neden IMAP olarak kurmak zorunda olduğunu açıklarsan daha iyi yardımcı olabiliriz belki?
Hocam iPhone yeni aldı arkadaşım o yüzden bende çok bilmiyorum IMAP olayını nasıl kurmam lazım.
Okul maili veya benzer bir şeyi kullanmaya mı çalışıyorsunuz?
Güzel kardeşim Gmail uygulamasını indirip hesabı ekliyorsun, bu kadar basit. IMAP ile işin yok.Hocam iPhone yeni aldı arkadaşım o yüzden bende çok bilmiyorum IMAP olayını nasıl kurmam lazım.
Gmail - Email by Google
The official Gmail app brings the best of Gmail to your iPhone or iPad with robust security, real-time notifications, multiple account support, and search that works across all your mail. With the Gmail app, you can: • Make Gmail your default email app on iOS • Automatically block more than...
apps.apple.com
IMAP veya POP ile işiniz yok...
Gmail'den hesaba giriş yapın hesaplar kısmından sadece.
Gmail'den hesaba giriş yapın hesaplar kısmından sadece.
Güzel kardeşim Gmail uygulamasını indirip hesabı ekliyorsun, bu kadar basit. IMAP ile işin yok.
Teşekkür ederim hocam ben bilmediğimden yapamadım.
Okul maili veya benzer bir şeyi kullanmaya mı çalışıyorsunuz?
Yok hocam ya burayı farklı anlamışım.