Bütçe
Kumbarada 4.300 TL
iPhone 13 günümüzde pek iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum. A serisi bu sorunlar genel olarak normal, orta segment problemleri bunlarda. iPhone'a geçicekseniz en az 16e olmalı.

Yazılım güncelleme ile düzelir mi? One UI 8.5 geldiği gibi direk Odin'den temiz kuracağım. Ya da S25 FE ye geçeceğim. S24 FE de olabilir. Kenarda 4300 TL para var.

Donanımsal sorun var mıdır hocam? Çok saçma buglar. Şu an yazamıyorum ama isterseniz bütün yaşadıklarımı yazabilirim.
Yazarsanız iyi olur, genel olarak yazılımsal. UI 8 biraz sorunlu bir şekilde geldi ve bir sürü bug içeriyor. Ondan kaynaklanıyor olabilir.

Yazarsanız iyi olur, genel olarak yazılımsal. UI 8 biraz sorunlu bir şekilde geldi ve bir sürü bug içeriyor. Ondan kaynaklanıyor olabilir.

Tamam hocam,

Renk değişimleri. Yüzler pasparlak çıkıyor Instagram'da falan. (mesela galeriye girince gidiyor).
Kendi kendine ringtone, bildirim sesi değişmesi.
Wi-Fi çekmeme. (A56 da kronikmiş galiba bağlı ancak ne YouTube'a giriyor ne Instagram'a)
Kendi kendine uygulama kapanması.
İzin sıfırlanması (WhatsApp üzerinden görüntülü arama yapacağım ancak yok ona izin ver, buna izin ver uğraştırıyor. Sanki sıfırlamışım gibi.
Ekranın sapıtması. Yukarıda linklerde vardı ekran üst tarafta yan döndü.
Çok aşırı donma kasma, stutter mikro takılma.
(Odin öncesi vardı) Bluetooth kulaklık sesi bazen kısılıyor az çıkıyor. Ve ayarları sıfırla demeden düzelmiyor.
Cihazın kendini Max güç tasarrufunda sanması. Arka plan vs siyah kaldı.

Daha neler var. Bu kadarı yeterli.

Tamam hocam,

Renk değişimleri. Yüzler pasparlak çıkıyor Instagram'da falan. (mesela galeriye girince gidiyor).
Kendi kendine ringtone, bildirim sesi değişmesi.
Wi-Fi çekmeme. (A56 da kronikmiş galiba bağlı ancak ne YouTube'a giriyor ne Instagram'a)
Kendi kendine uygulama kapanması.
İzin sıfırlanması (WhatsApp üzerinden görüntülü arama yapacağım ancak yok ona izin ver, buna izin ver uğraştırıyor. Sanki sıfırlamışım gibi.
Ekranın sapıtması. Yukarıda linklerde vardı ekran üst tarafta yan döndü.
Çok aşırı donma kasma, stutter mikro takılma.
(Odin öncesi vardı) Bluetooth kulaklık sesi bazen kısılıyor az çıkıyor. Ve ayarları sıfırla demeden düzelmiyor.
Cihazın kendini Max güç tasarrufunda sanması. Arka plan vs siyah kaldı.

Daha neler var. Bu kadarı yeterli.
Bir çoğu yazılımsal, update ile düzeleceğini umuyorum.

@20951 bence öncelikle bi' hard reset atın, ondan sonra duruma tekrar bakın.

Hocam S25 FE ile takas edebilirim. Edemezsem Odin ile One UI 8.5 geldiğinde kuracağım.

S25 alamayabiliriz. Masraflar oldu aile içinde. Durum yok. Aileme yük olmak istemiyorum. Ama cihazı da kullanmak istemiyorum çok fazla sakat. Daha 14 yaşındayım 8. sınıf işede giremem.

Son düzenleme:
Gittim, Şikayetvar, Samsung members, canlı destek her yere yazdım. Başkaları da aynı problemleri rapor etmiş. A serisi artık kesinlikle almam. Giderim eski s alırım.
One UI 8.5 da temmuz Ağustos gibi gelecekmiş. A serisine TAA 2027 de gelir belki de. Dayanamam. Telefon değiştireceğim galiba çünkü, ailemi ikna etmek için kanıtım var. Sorunlu model.

Screenshot_20260408_170139_Chrome.webp