Gelsin kendi alsın çok almak istiyorsa, aracılarla uğraşılmaz hele ki sarı sitede.
Satarken Havale/EFT sonrası alıcı ödemeli kargo, satın alırken PG'den şaşmayın.
Gelsin kendi alsın çok almak istiyorsa, aracılarla uğraşılmaz hele ki sarı sitede.
Satarken Havale/EFT sonrası alıcı ödemeli kargo, satın alırken Pg'den şaşmayın.
Telefonu satmam gerekiyor ve başka alıcı çıkmıyor maalesef. Bu şekilde dolandırılıyor muyum ki? Telefonu kendi cihazım olarak tanıttım, gelip sizden alacak ben parayı yollayacağım diyor. Pek güven vermiyor ama satmam gerekiyor telefonu dediğim gibi.
Telefonu satmam gerekiyor ve başka alıcı çıkmıyor maalesef. Bu şekilde dolandırılıyor muyum ki? Telefonu kendi cihazım olarak tanıttım, gelip sizden alacak ben parayı yollayacağım diyor. Pek güven vermiyor ama satmam gerekiyor telefonu dediğim gibi.
O halde çözüm gayet basit.
İlk önce size parayı atsın IBAN'a veya elden versin.
Sizde aracıya verin telefonu.
Ama ben olsam alacak kişiye şunu derdim.
Kardeş ben aracıyla uğraşamam almak istiyorsan sana teslim ederim.
O halde çözüm gayet basit.
İlk önce size parayı atsın IBAN'a veya elden versin.
Sizde aracıya verin telefonu.
Ama ben olsam alacak kişiye şunu derdim.
Kardeş ben aracıyla uğraşamam almak istiyorsan sana teslim ederim.
Dolandırıcılık suçu olarak "Sazan Sarmalı", Türk Ceza Kanunu (TCK) madde 157’de "Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye ... cezası verilir" şeklinde tanımlanmıştır.
Dolandırıcılık suçu olarak "Sazan Sarmalı", Türk Ceza Kanunu (TCK) madde 157’de "Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye ... cezası verilir" şeklinde tanımlanmıştır.