elrexy

Uzman
Birkaç Android deneyimim oldu, hiç iOS kullanmadım. Pil pek mühim değil, düzenli şarj etmediğim için A34 bile şarjda kullanıyorum (olay uzun süre telefon kullanmam değil). Ve de sınav senem, daha az pil, daha az ekran demek neticede. Değişik bahanelerle pil konusunu kenara koyarsak, nasıl cihaz alınır mı? İyice araştırır, en iyi fiyata bulurum; keyfi olarak değiştiriyorum telefonu ve de elimdeki A34 pek iyi değil kozmetik olarak. Seneye bu zamanlar canım isterse SE'yi satarım veya içerik üretmek için video çekme amacıyla kullanırım. Telefon benim için mühim değil, iyi halli tabletim, bilgisayarım var, oradan hallediyorum çoğu şeyi. Telefon Midas, Sahibinden, garanti, Instagram, Facebook çalıştırsın yeter. Dediğim gibi keyfi değiştireceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

Neden? Ergonomik bir cihaz istiyorum tasarımı da benim için artı onu da eklemiş olayım.
iPhone 8 ile neredeyse bire bir tasarıma sahip. Galaxy A34'e kıyasla ergonomik tasarım istiyorsan çerçeve yüzeyi yuvarlanmamış düz modellere bakman gerekir. Bu da en aşağı iPhone 12 Mini yapar. Ayrıca moralini bozmak istemem ama şu anki telefonunu nasıl kullanıyorsan bir sonrakini de aynı şekilde kullanacaksın. Sen kendi içinde bir şeyleri değiştirmek istemediğin sürece herhangi bir bahaneyle telefonu daha az kullanmayacaksın. Bahsettiğin gibi pil konusu dışında SE 2, alınacak bir cihaz değil.

Son düzenleme: