WesajReiss

Çalışkan
Merhaba, evde fazlalık kullanılmayan bir iPhone SE 2020 telefonum var. Bunu Rampage V995 direksiyon seti ile takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Rampage V995 direksiyon seti ile ilgili düşünce ve yorumlarınız nelerdir? Sahip olan veya deneyimlemiş olanlar deneyimlerini paylaşırsa memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, evde fazlalık kullanılmayan bir iPhone SE 2020 telefonum var. Bunu Rampage V995 direksiyon seti ile takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Rampage V995 direksiyon seti ile ilgili düşünce ve yorumlarınız nelerdir? Sahip olan veya deneyimlemiş olanlar deneyimlerini paylaşırsa memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.
Yazıktır günahtır sakın yapmayın. Rampage ürünlerinden uzak durun.

Telefonu satıp üstüne biraz koyarsanız Logitech direksiyon setlerinden birini alırsınız.
Rampage yerine Logitech tercih etmenizi öneririm.
Ayrıca direksiyonu çok mu istiyorsun? Yani direksiyon kısa süreli heves bence.

Telefonu satıp üstüne biraz koyarsanız Logitech direksiyon setlerinden birini alırsınız.

Düzeltme yapayım, 0 G29 da alınmaz. Ha ikinci elini 7-8-9 bin civarlarına bulursa alsın. Ama 0 bakılacaksa pxn V10 Pro tek seçenek şu an.

Çok bilgim yok ama sarı sitede baktığımda 7-10k arası piyasası vardı. Rampage'den iyidir bence.
Rampage'den iyi tabii ki. O bütçelerde 2. El G29'dan başka seçenekte yok ama 10 Bin TL'leri geçince alınmaması taraftarıyım. En azından beklenip para ayarlayıp V10 Pro alınmalı.

Yani çok istemek değilde telefon uzun zamandır fazlalık olarak evde duruyor istediğim fiyatlardada alıcı bulamadığım için aklıma herhangi kullanabileceğim bir şeyle takas yapmak geldi bu yüzden en azından kullanırım diyerek direksiyon setini tercih ettim

Yani çok istemek değil de telefon uzun zamandır fazlalık olarak evde duruyor istediğim fiyatlardada alıcı bulamadığım için aklıma herhangi kullanabileceğim bir şeyle takas yapmak geldi bu yüzden en azından kullanırım diyerek direksiyon setini tercih ettim.

Tabletiniz yoksa tabletlerle takasa girebilirsiniz ya da kaliteli bir kulaklık alırsın vs.
direksiyon seti kısa süreli heves gibi şahsen.