Diğer tüm androidlerin en tepesi alınır, 16 Pro alınır.
Detaylar
Kim cevapladı?Jinqazama
Uzman
Android alsam S25 Ultra alırım ama ilgimi çekmiyor airpods falan var uyumluluk sorunuyla uğraşamam elmadan devam.Diğer tüm androidlerin en tepesi alınır, 16 Pro alınır.
16 pro 90K civarında.
- Makaleler
- 1
Uzun süre kullanacaksa her türlü değer bence. En azıdan son model ve özellikleri de çok iyi önceki baz modellere göre.
Sadece fiyatını saçma buluyorum, bu kadar para verdikten sonra karnım ağrırdı.Evet 78 bin baz modele verilir mi emin değilim ama önceki baz modeller gibi değil bu da.
Evet ben pek telefon değişen biri değilim uzun süre kullanacağım.
S25 Plus da değerlendirilebilir bu bütçede.
Evet 128 olanı ancak 78'lere alınabiliyormuş. O zaman yapacak çok bir şey yok, geçilebilir.Android alsam S25 Ultra alırım ama ilgimi çekmiyor airpods falan var uyumluluk sorunuyla uğraşamam elmadan devam.
16 pro 90K civarında.
Jinqazama
Uzman
Yani 120hz ve bir çok önceden olmayan özellik olduğunu baz alırsak bence 78 binlerde olması normal gibi, hızı ve kamerası iyi olsun ve şarjı güzel sağlam götürsün günü başka derdim yok…
Verdim siparişi arkadaşlar Amazon 23-27 Eylül arası geliyor diyor. Ertelenme olur mu ?
Verdim siparişi arkadaşlar Amazon 23-27 Eylül arası geliyor diyor. Ertelenme olur mu ?
Son düzenleme: