Arkadaşlar bu program hakkında fikrim yok, sadece batarya mı değişmiş? Bu cihazın ekranında sorun var ve yaptırmam lazım. Yaptırınca Face ID gider mi acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşlar bu program hakkında fikrim yok, sadece batarya mı değişmiş? Bu cihazın ekranında sorun var ve yaptırmam lazım. Yaptırınca Face ID gider mi acaba?
Eki Görüntüle 201636
Batarya değişmiş. 310 kere şarj edilmiş ama bataryası sağlam. Garantisi varsa 500 olmadan garantiden batarya değiştirt.
Yok hocam ne garantisiBatarya değişmiş. 310 kere şarj edilmiş ama bataryası sağlam. Garantisi varsa 500 olmadan garantiden batarya değiştirt.
Şarjı gerçekten iyi. 6-7 saat SoT veriyor.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
O zaman DEJI marka bir batarya al ve değiştirt hazır ekranı söktürmüşken.Yok hocam ne garantisi2021'de mi ne alınmış bende 2.el almıştım birkaç ay kullandım şimdi tanıdığa vereceğim.
Şarjı gerçekten iyi. 6-7 saat SoT veriyor.
Şahsi tavsiyemdir.
Bataryası iyi ya gerek yok. Face ID gider mi ama ekran değişince?O zaman DEJI marka bir batarya al ve değiştirt hazır ekranı söktürmüşken.
Şahsi tavsiyemdir.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Gitme ihtimali var diye biliyorum.Bataryası iyi ya gerek yok. Face ID gider mi ama ekran değişince?
FahoRet
Uzman
Telefoncu işini düzgün yaparsa gitmez.Bataryası iyi ya gerek yok. Face ID gider mi ama ekran değişince?
Bataryadan memnunuz hocam ekran değişsin yeterli.Yüksek kapasiteli Deji markası tercih edebilirsiniz, telefonun performans iyileşmesine yardımcı olabilir. Ekran değiştirince Face ID gitmez.
Teşekkürler.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-