iPhone XS hâlen kullanılabilir mi?

Performansa vesaire çok gerek yok zaten ana cihazım Xiaomi 13 Ultra. Takoz gibi telefona sahip olduğum için 2. cihaz alma gereksiniminde bulundum. Acaba kaç yıl uygulama desteği alacak.

iOS 18’in desteği kolay kolay kesilmez. En kötü 2-3, hatta 4 seneye kadar uygulama ve güvenlik güncellemeleri alabilir. Kısacası daha ömrü var hocam.

İşe gidip gelirken kullanmak için iPhone XS almayı düşünüyorum. Güncel olarak kullanan var mı, ve ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Teşekkürler.
Apple'nin batarya rezaletinden dolayı hayır.

Xperia 1 Mark 2 alabilirsin ikinci elde. Çok daha iyi cihaz, emin ol!

Apple'nin batarya rezaletinden dolayı hayır.

Xperia 1 mark 2 alabilirsin ikinci elde. Çok daha iyi cihaz, emin ol!

Gereksiz büyük cihaz. Zaten elimde Xiaomi 13 Ultra var kompakt cihaz arıyorum. Topu topuna 2 saat ekran süresi verse yeterli. Max molamda 10dk telefona bakıyorum zaten.

Alınabilir. Alternatif olarak S10 falan bakılabilir. Apple ekosisteminiz var mı?

Genelde hiçbir ekosistemi kullanmıyorum; MacBook Pro cihazımda bile iCloud girili değildi. 2. cihaz olarak alacağım başlık değiştiği için öneri gibi olmuş. S10 kullandığım için sıcak bakmıyorum ama hafif cihaz belki düşünebilirim.

Gereksiz büyük cihaz. Zaten elimde Xiaomi 13 Ultra var kompakt cihaz arıyorum. Topu topuna 2 saat ekran süresi verse yeterli. Max molamda 10dk telefona bakıyorum zaten.

Genelde hiçbir ekosistemi kullanmıyorum; MacBook Pro cihazımda bile iCloud girili değildi. 2. cihaz olarak alacağım başlık değiştiği için öneri gibi olmuş. S10 kullandığım için sıcak bakmıyorum ama hafif cihaz belki düşünebilirim.
Daha uzun bir cihaz sadece. Dİğer ölçüleri aynı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt