Yazılım desteği bitti diyorum bana farktan bahsediyorsunuz. Yazılım desteği biten her telefona Technopat'ta her lafı atmayı biliyordunuz, konu Apple olunca işlemiyor mu yazılım desteği?
Yazılım desteği bitti diyorum bana farktan bahsediyorsunuz. Yazılım desteği biten her telefona Technopat'ta her lafı atmayı biliyordunuz, konu Apple olunca işlemiyor mu yazılım desteği?
Tamam da ROM yükleme ne alaka? Yazılım desteğini diyorsanız daha kesilmedi, ayrıca kesilse bile yolu uzun. Technopat'ta da diyordum burada da diyeyim her şey yazılım desteği değil. Technopat'ta hangi yazılım desteği biten telefona giydirmişim? Ayrıca ben sizi hatırlamıyorum oradaki isminiz neydi?
Tamam da ROM yükleme ne alaka? Yazılım desteğini diyorsanız daha kesilmedi, ayrıca kesilse bile yolu uzun. Technopat'ta da diyordum burada da diyeyim her şey yazılım desteği değil. Technopat'ta hangi yazılım desteği biten telefona giydirmişim? Ayrıca ben sizi hatırlamıyorum oradaki isminiz neydi?
Pasa unknown, şu an GTX 1080 diyebiliriz Bilerek size yazılım desteğinden girmeye çalıştım çünkü yazılım desteği bitecek olan Samsung telefonlara her türlü lafı atıyordunuz orada, lafınız geri tepti.
İnanın ben Technopat'ta yazılım desteği kesilen hiçbir telefona laf atmadım. Attıysam da ben hatırlamıyorum. Ayrıca madem beni bu kadar tanıyorsunuz Technopat'ta "Her şey yazılım desteği değil." demişliğimde var, bunu hatırlıyor musunuz?
XS'in desteği de güncellemesi de devam ediyor ve hatta iOS 18 güncellemesini de alacak ve büyük ihtimalle iOS 19 güncellemesini almayarak aramızdan ayrılacaklar.