Asily

Üstün
Makaleler
6
Yer
Karabük
Merhaba, yeni iOS kullanıcısısın ve iOS sana zor geliyor. Ama merak etme, bunu kısa bir şekilde çözeceğiz. Bu makale bilgili kişiler için değil, iOS'ta acemi olan kişiler için hazırlandı, ondan dolayı ona göre düşüncelerinizi belirtmenizi istiyorum. En az iOS 13/iPadOS 13 kullanmalısınız.
Önce ana menü üzerinden ayarlar uygulamasını bul. Tıkladıktan sonra karşına şöyle bir menü gelecek:

1781439846531.webp

Burada "Görünüş" bölümüne tıklamalısınız. Tıkladıktan sonra karşınıza şöyle bir menü gelecek:

1781439972300.webp

Ve üst bölümde "Açık" ve "Koyu" olarak iki temamız mevcut. Eğer dilerseniz otomatik bölümünden gündüzleri açık, akşamları koyu ya da gündüzleri koyu, akşamları açık gibi seçenekler mevcut. Umarım makalem yararlı olmuştur. iOS'a yeni başladıysan ve zorlanıyorsan bu serilerimde adım adım iOS'da nasıl yapılır anlatıyorum, ilk olarak bunu anlatmak istedim. Tekrardan belirteyim, bu makale yeni başlayanlar için, size aşırı basit gelen bir şey bazılarını zorluyor. O yüzden düşüncenizi belirtirken lütfen saygılı olalım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.