SHERLOCKED

Başarılı
Selam. Yakın zamanda Android'den IOS'a geçiş yaptım(ilk kez). Bazı quality of Life özelliklerini güzel bulsam da genel olarak Android'in pratikliğini aratıyor. Benzer deneyimlerinizi aktarırsanız bendeniz pek bir bahtiyar olurum.

iOS cihazların şu an Android cihazlara göre çok fazla eksikleri var. Şu an Android cihazlar zaten donanımsal açıdan her konuda iPhone'lerden daha üstünler. Yazılımsal olarak da benim sinirimi en çok bozan şey bir uygulamanın arka planda iş yapamaması olmuştu.

iOS'tan Android Samsung geçtim kafam rahat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çok daha pratik. Pek çok şeyi yapmak basit ve UI da daha kullanıcı dostu. Uzun zaman Android deneyiminden sonra ilk izlenim olarak (alışık olmadığın için) öyle gelmiş olabilir ama zamanla bana hak vereceğini düşünüyorum.
Tek bir örnek vereceğim ve bu mesajın komple çürüyecek.

WhatsApp’a dosya gönderirken dönüştürme işlemi yapılıyor, bekliyorsun. Dosya WhatsApp’a geldiğinde ise hem geç geliyor hem de bir kez daha dönüştürme işlemi yapılıyor.
Aynen çok pratik.

iOS RTX 5070 Ti, Android 9070 XT der susarım. Akıcılık, sorunsuzluk iPhone.

Saf Android zaten çok akıcı ve sorunsuz örnek PixelExperience saf Android mesela ama bazı UI'ler çok kötü o yüzden akıcı değil sorunlu olarak lanse ediliyor Android. En çok da bu kötü UI'li modeller satılıyor ucuz olduğu gerekçesiyle.

AOSP Nothing arayüzünün tadını ve sorunsuzlugunu aldiktan sonra sart olsun IOS'a donmem. 🤩

IOS RTX 5070 Ti, Android 9070 XT der susarım. Akıcılık, sorunsuzluk iPhone.
İlginc, yaninda da dusundurucu karsilastirma, oyle ki neresinden baktigina deginiyor gibi. İyi yönünden bakarsan iki taraf da memnun.

Tek bir örnek vereceğim ve bu mesajın komple çürüyecek.

WhatsApp’a dosya gönderirken dönüştürme işlemi yapılıyor, bekliyorsun. Dosya WhatsApp’a geldiğinde ise hem geç geliyor hem de bir kez daha dönüştürme işlemi yapılıyor.
Aynen çok pratik.
Mudur, S serisi alip sosyal medya platformlarinin tamaminda camur gibi cekme veya daha beter glitchleri yasamaktan iyidir yine 😁