dewberry
Üstün
Teşekkürler. Sifir istesem hiby R1 falan alirdim. Ki onlarin ses kalitesi tartisilir.
Boş ver o cihazı. Fiyatına oranla kötü değil sadece, yoksa oldukça kötü bir ciahz.
Teşekkürler. Sifir istesem hiby R1 falan alirdim. Ki onlarin ses kalitesi tartisilir.
Boş ver o cihazı. Fiyatına oranla kötü değil sadece, yoksa oldukça kötü bir cihaz.
Walkmanlar icin bütçe zorlamaya deger mi? Alirsam direkt mr. Walkman'i kuracagim kurulu degilse. IPod'lar o kadar vasat mi?
Sag ol verdigin degerli bilgiler icin.Yani touchlar maalesef öyle. Zaten önceki konuda classic önermemin sebebi modlanmış modellerin bulunabilmesi ve kendi arşivinizi yapıp kullanabilmeniz içindi. Zaten onlara da bakarsanız arkası çizik dolu diğer arkadaşın dediği gibi. Sony kanadını çok bilmiyorum o sebeple yorum yapmam pek doğru olmaz.
Arkadaşın dediği gibi LG V40 bulabilirsen uygun paraya tercih edebilirsin, tabii ki bulabilirsen.
Keza geçenki konuda bahsettiğin Hiby'nin sıfır ürününü de almak mantıksız, dediğim gibi parana göre iyi bir DAC al daha iyi. Para çıkartırım fiio m11/plus alabilirim diyorsan M11 al. Akm DAC'ların canını yiyeyim dinlemesi çok keyifli.
Head-Fi forumunun teknik bilgilerini öneririm İnglizcen iyiyse. Yani direkt kötü veya çok iyi kusursuz diyenleri pek ipleme.Anladim. Biraz daha arastiracagim forumlari vs. tekrardan teşekkürler.
Hocam affınıza sığınarak düzeltiyorum iPod Classic 5. Gen ve sonrası FLAC oynatabiliyormuş. WAV ve DSD oynatamıyor ama.Walkmanlar icin bütçe zorlamaya deger mi? Alirsam direkt mr. Walkman'i kuracagim kurulu degilse. IPod'lar o kadar vasat mi?
Yine düzeltiyorum, iPod'lar sadece RockBox ile jailbreak edildikten sonra düşük kalitedek i FLAC'ları oynatabiliyormuş. 16Bit/44kHz gibi. Hi-Res FLAC'lar 24bit/192kHz oluyor.Head-Fi forumunun teknik bilgilerini öneririm İnglizcen iyiyse. Yani direkt kötü veya çok iyi kusursuz diyenleri pek ipleme.
Uye ortalaması söyledir kısacası, dikkat et
Hocam affınıza sığınarak düzeltiyorum iPod Classic 5. Gen ve sonrası FLAC oynatabiliyormuş. WAV ve DSD oynatamıyor ama.
Zaten vazgectim iPod almaktan. Bilgilendirme icin tesekkurler.Head-Fi forumunun teknik bilgilerini öneririm İnglizcen iyiyse. Yani direkt kötü veya çok iyi kusursuz diyenleri pek ipleme.
Uye ortalaması söyledir kısacası, dikkat et
Hocam affınıza sığınarak düzeltiyorum iPod Classic 5. Gen ve sonrası FLAC oynatabiliyormuş. WAV ve DSD oynatamıyor ama.
Yine düzeltiyorum, iPod'lar sadece RockBox ile jailbreak edildikten sonra düşük kalitedek i FLAC'ları oynatabiliyormuş. 16Bit/44kHz gibi. Hi-Res FLAC'lar 24bit/192kHz oluyor.