Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
IPS panel monitöre sahibim. Parlaklığı %100 yapınca bir hayli parlak ve keyifli bir kullanım sunuyor. Her zaman bu şekilde kullanacağımdan değil ama uzun vadede panele etkileri nelerdir?
Pek sorun olacağını sanmam. Zararı olursa senin gözüne olabilir ancak. Monitör markası nedir?
Tasarımcılık yolunda
Yetkin
- Makaleler
- 2
İmzanızda monitör bilgisine yer vermemişsiniz ama LG marka bir monitörse bir sıkıntı olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
IPS’te sorun olmaz kolay kolay. OLED’lerde olabiliyor sorunlar.
DemirKipi
Yetkin
Dell AW2723DF modelini kullanıyorum. Güzel bir paneli var. Oldukça da parlak. Ama parlaklığı arttırınca etkileri nedir bilmiyorum.Pek sorun olacağını sanmam. Zararı olursa senin gözüne olabilir ancak. Monitör markası nedir?
Dell AW2723DF model monitör.İmzanızda monitör bilgisine yer vermemişsiniz ama LG marka bir monitörse bir sıkıntı olmaz.
Dell AW2723DF modelini kullanıyorum. Güzel bir paneli var. Oldukça da parlak. Ama parlaklığı arttırınca etkileri nedir bilmiyorum.
Dell AW2723DF model monitör.
Hocam sizde oluyor mu bilmiyorum da ben ne zaman internette gezinsem parlaklik bazen azalip artabiliyor. Atiyorum Google'u kapatip Windows'ta bir şeylere bakacagim sira oluyor ozellikle bu.
Tasarımcılık yolunda
Yetkin
- Makaleler
- 2
Bende de oluyor.Hocam sizde oluyor mu bilmiyorum da ben ne zaman internette gezinsem parlaklik bazen azalip artabiliyor. Atiyorum Google'u kapatip Windows'ta bir şeylere bakacagim sira oluyor ozellikle bu.
Sıkıntı çıkmaz.Dell AW2723DF modelini kullanıyorum. Güzel bir paneli var. Oldukça da parlak. Ama parlaklığı arttırınca etkileri nedir bilmiyorum.
Dell AW2723DF model monitör.
DemirKipi
Yetkin
Açıkçası hiç dikkat etmedim. HDR açıksa ondan kaynaklı olabilir mi?Hocam sizde oluyor mu bilmiyorum da ben ne zaman internette gezinsem parlaklik bazen azalip artabiliyor. Atiyorum Google'u kapatip Windows'ta bir şeylere bakacagim sira oluyor ozellikle bu.
Hem acik hem de kapaliyken olabiliyor hocam ben de.Açıkçası hiç dikkat etmedim. HDR açıksa ondan kaynaklı olabilir mi?