İptal edilen sipariş için fiyat farkı mı istenmeli, siparişin teslimi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SHERLOCKED
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 99
  • Etiketler Etiketler
    fiyat

SHERLOCKED 109

Bilgin
@Şişman Adam hocam bana bir dönüş olmadı. Bu yüzden THH'ye başvurmaya niyetliyim artık. Ama kafama takılan 2 nokta var.

10 Eylül sabah 4-5 sularında ben bu kasayı Hepsiburada üzerinden smallman satıcısından yaklaşık ~7.300 TL'ye satın aldım. Aynı günün sabahı Smallman'in kendi stesine ~6.500 TL'ye görünce bir de oradan sipariş geçtim ve HB üzerindeki siparişi iptal etmeyi planlıyordum. Ama daha sonra stok kalmadı denilerek sipariş(ucuz olan) iptal edildi. Aynı gün müşteri temsilcilerini aradım, çok önemi yok muhtemelen ama bahsedeyim yine de, bana zaten 6 stok olduğunu, hepsinin HB üzerinden satıldığını söylediler. Sonuncuyu da ben almışım sanırsam. Neyse sonra benimle konuşan MT'ye beni daha yetkili birine bağlamasını istedim, ofiste tek olduğunu söyledi, ben de not bıraktırdım beni arasınlar diye ama dönen yok.

Şimdi benim korktuğum 2 şey var. İlki benim HB siparişimi gönderip sanki usulsüzlük yokmuş gibi savunma yapmaları, ikincisi ise aradaki 800~zararı istemem durumunda "HB siparişi zaten bizim sitemizdeki siparişten önceydi, bizim iptal ettiğimiz satışla bir ilgisi yoktur" şeklinde savunma yapmaları ve THH'nin bunu yemesi

2. seçenek olağan bir şey ise ben direkt 2. kasa olarak isteyeyim siparişi.

Birisini farklı satıcıya yönlendirmişler, fiyat farkı ödetmemişler. Onu bir soruver bence.

Tek hakkını arayabileceğin kısım muhtemelen ürünün stok entegrasyonu yapılmadığı için sitede hala satışa açık kalmasıdır. Bunun da olayları nasıl geçiyor THH'de bunu bilmek lazım.

Firmanın dayanağı HB'de satış yaparken komisyon ödüyorum, kendi sitemde komisyon yok mecburen 7300'e satmam gerekiyor diyecektir.

İlk kendi sitesinden sonra HB'den sipariş etsen ve ilk sitesindekini iptal etse art niyetini kesin olarak belli edecek de şu noktada olay stok entegrasyonuna kayıp, ona göre bir yorumlama gelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…