Slovakya başkanına suikast girişimi ardından bu, bir şeyler dönüyor ama... Emin miyiz kaza olduğuna? İran cumhurbaskani boru değil, seyahatlerin çok ciddi önlemleri alınır normalde.
Kesinlikle kaza değil adamlar arama kurtarma ekibini yok ediyor göz göre göre resmen.

Ne derseniz deyin ama Cumhurbaşkanı'nın helikopterle taşınmasını doğru bulmuyorum, bu aletlerin en iyisi bile güvenli değil, altında yatan umarım bir komplo teorisi olmaz.

Her yere uçak indirip kaldırmazsın ve uçak helikopter gibi alçak uçuş yapamaz. Gidilen bölge şartları pist uzaklığı vs birçok etken. Helikopter seçmesinin bir nedeni vardır kesinlikle.
Eğer İran yönetimi sarsıntıya uğrarsa sıkıntı büyük. ABD her an adaleti sağlamaya yönelik çalışma başlatabilir.
Savaş çok uzakta değil bence.

Kesinlikle kaza değil adamlar arama kurtarma ekibini yok ediyor göz göre göre resmen.

Haberler doğru mu bilmiyorum ama umarım ölmemiştir zaten ekonomik krizin ortasındayız. Başka bir büyük Orta Doğu savaşı hiç iyi olmaz.

Her yere uçak indirip kaldırmazsın ve uçak helikopter gibi alçak uçuş yapamaz. Gidilen bölge şartları pist uzaklığı vs birçok etken. Helikopter seçmesinin bir nedeni vardır kesinlikle.
Eğer İran yönetimi sarsıntıya uğrarsa sıkıntı büyük. ABD her an adaleti sağlamaya yönelik çalışma başlatabilir.
Savaş çok uzakta değil bence.

Haberler doğru mu bilmiyorum ama umarım ölmemiştir zaten ekonomik krizin ortasındayız. Başka bir büyük orta doğu savaşı hiç iyi olmaz.

Nasıl bir yere gidiyorlar ki helikopter dışında tüm ulaşım yolları kapalı olabilir ki? İllaki kara yolu tercih edilir bu adam İran Cumhurbaşkanı, 50 araçlık konvoyuyla bile gider yani.

Nasıl bir yere gidiyorlar ki helikopter dışında tüm ulaşım yolları kapalı olabilir ki? İllaki kara yolu tercih edilir bu adam İran Cumhurbaşkanı, 50 araçlık konvoyuyla bile gider yani.

Yol kapalı demedim ABD başkanı da biniyor helikoptere. Bilerek yapılmış bir suistimal olabilir. Kaza raporu açıklanmadan bir şey denmez.

İsrail medyası paylaşılmış, kesinleşen bir durum yok.

Üstteki Twitter hesabı Rusya yanlısı, ona göre değerlendirin. Taraflı olduğunu belirtmek gerek.

Son düzenleme:
Halkın bir kısmı kutlarken:

Bir kısmı ibadet ediyor:

İran'daki herkes şeriatçi değil ve özgürlükleri için doğal olarak yönetimin gitmesini istiyorlar. Açık profesörümüzün oradan kaçıp derste ağladığı aklıma geldi.

Halkın bir kısmı kutlarken:

Bir kısmı ibadet ediyor:

İran'daki herkes şeriatçi değil ve özgürlükleri için doğal olarak yönetimin gitmesini istiyorlar.
İran Devrimi başlı başına incelenmesi gereken bir mevzu, müthiş bir sol kesim vardi mesela İran'da. Hepsi de -İslamcılarla- bir olup şahı indirdi, sonra dinciler gücü ele geçirip şeriat karşıtı progresif kesimi astırdı işte. Ama şeriatın sıkıntısı bu, toplumun iliklerine kadar işleyemiyor ve her zaman tarihin doğru tarafında bulunan onurlu insanların mücadelesine şahit oluyoruz. İran için de durum bu, dillendirmediğimiz diğer örnekler için de.