gustavo 1
Üstün
Dostum eğer savaşa katılırsa bizimkiler de katılır. Zaten şu an başkanlığı uzatmak için bir gerekçe arıyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum eğer savaşa katılırsa bizimkiler de katılır. Zaten şu an başkanlığı uzatmak için bir gerekçe arıyorlar.
Bizimkilerin hicbir seye katilacak cesareti yok. Erdogan oyle bir sey yapsa yarin sabaha suikast haberini aliriz. O da farkinda ve asil olay zaten kendisi Israil piyonu adam, rol yapiyor kameralara.Dostum eğer savaşa katılırsa bizimkiler de katılır. Zaten şu an başkanlığı uzatmak için bir gerekçe arıyorlar.
Saçmalık... İran kafa tutmaya devam ederse nükleeri yiyecek... Olan bize olacak. 10-20 milyon mülteci daha... Bu sefer seçimi kazanmaz eğer buna çözüm bulamazsa. Çok tehlikeli bir durumdayız ya. Her an her yer şey bize de sıçrayabilir de neyse ki İsrail danışıklı dövüş bize karşı.
şu an Waorani Kabilesinde dünyadan uzak yaşamak vardı di mi?Saçmalık... İran kafa tutmaya devam ederse nükleeri yiyecek... Olan bize olacak. 10-20 milyon mülteci daha... Bu sefer seçimi kazanmaz eğer buna çözüm bulamazsa. Çok tehlikeli bir durumdayız ya. Her an her yer şey bize de sıçrayabilir de neyse ki İsrail danışıklı dövüş bize karşı.
İran, İsrail'e yoğun füze saldırısı yapıyor.
![]()
Beklenen oldu! İran, İsrail'i füzelerle vurdu
ABD'nin İran'ın İsrail'e füze saldırısı gerçekleştireceğini açıklamasının ardından beklenen oldu. İran, İsrail'e yönelik balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. İsrail'e yaklaşık 500 füze atılırken Tel Aviv ve Kudüs'te hava savunma sistemleri devreye girdi. İsrail'in birçok kentinde siren...www.haberler.com
Ne yapsınlar? Savaşa katılıp ABD ambargosuna maruz kalarak ekonomiyi hiç mi etsinler?Bizimkiler de ancak kameralar önünde boş boş konuşup, ticaret yapsin.