Bunlara kalsa insanlar yazın sıcakta pişerler. Çok sabır diliyorum kendilerine.

İyi olmuş oradaki hükümetin ve devletin kuralına uyacaksın bu her yerde böyledir!
Ne olur sen de git şu ülkeden Kuzey Kore'ye mi gidersin İran'a mı gidersin nereye gidiyorsan git burayı rahat bırak. Trollemenden de her konuya bu lafları atmandan da sıkıldık git başka işlerle uğraş.

Sonra neymiş, "Ülkemiz Kuzey Türkiye oluyormuş".
2-3 tane uygulama yasaklandı diye ayaklandı insanlar ama kimse katliamlarda sesini çıkartmıyor. Direkt ülkemiz sıkıntılı da işte.

Çevreye yazık adamları idam etsek yeterli olur toprağın suçu yok.

Böyle tipler yüzünden yabancılar Türkiye’ye de farklı gözle bakıyor, Müslümanlar çoğunlukta diye bizide İran, Afganistan gibi sanıyorlar ama kendi cahillikleri, Türkiye’ye gelseler anlarlar laik bir ülke olduğunu, tabi ki Avrupa kadar laik değiliz ama bizi İran’lada karşılaştırınca ister istemez sinirleniyorum, ayrıca Türkiye’deki Müslüman insanların çoğunluğu bile böyle olayları desteklemiyor zaten.

Muska satmak haramdır diyen kadını kâfir diye öldürüp ezdiler tecavüz ettiler yaktılar. Medeniyetin atom altı parçacığını dahi beklemeyin. Komşu olmak bile midemi bulandırıyor.
Zaten şu an neredeyse hiçbir İslam ülkesi gerçek kurallarla yaşamıyor ki. 2024 yılına gelmişiz hala dine bağlı devleti savunanlar var böyle yaşayan devletlerin hali bu işte. Türkiye'nin laik olmasına şükretmek lazım.

Koskoca Perslerin torunlarına bak yazık, erkeğe de kaldırmaya başlamışlar artık.

Beni bundan daha çok güldüren şey bu 2 IQ milletin Instagram gibi yerlerde Azerbaycan Türklerine hakaret edip durması. Uyduruk, oynanmış Wikipedia yazılarını GIF yapıp millete atıyorlar. Sonuna kadar hak ediyorlar bunları.

İyi ki varsın Mustafa Kemal Atatürk. ❤️ Eğer Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı, sonumuz muhtemelen böyle olurdu. Yaptığı reform ve yenilikler için kendisine minnettarız. Huzur ve ışıklar içinde uyusun.

Muska satmak haramdır diyen kadını kâfir diye öldürüp ezdiler tecavüz ettiler yaktılar. Medeniyetin atom altı parçacığını dahi beklemeyin. Komşu olmak bile midemi bulandırıyor.
İran'da değil Afganistan'da oldu bu olay.

Koskoca Perslerin torunlarına bak yazık, erkeğe de kaldırmaya başlamışlar artık.
Asıl geçmişte kaldırıyorlardı. :D Antik dünyada eşcinsellik ve biseksüellik günümüzdekinden çok daha yaygındı.

Son düzenleme: