senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Bugün mobilden hesap oluşturdum ancak kart olmadığı için henüz kart bilgilerini görüntüleyemiyorum haliyle. Sanal kart oluşturmama da izin vermiyor. Abonman yapmak istiyorum ancak kart bilgileri soruyor. Kart bilgileri olmadan abonman yapamaz mıyım? %50 indirimli olan avantajından yararlanmaya çalışıyorum.

Bugün mobilden hesap oluşturdum ancak kart olmadığı için henüz kart bilgilerini görüntüleyemiyorum haliyle. Sanal kart oluşturmama da izin vermiyor. Abonman yapmak istiyorum ancak kart bilgileri soruyor. Kart bilgileri olmadan abonman yapamaz mıyım? %50 indirimli olan avantajından yararlanmaya çalışıyorum.

Eğer olurda bulamazsan diye yazıyorum. Açabiliyorsan Nays kart açıp abonman yapabilirsin. Para iadesi de var. Nays İş Bankası'nın. Sanal kart olarak anında kullanabilirsin.

İşCep mobilde gözüküyor kartlarım kısmında.
Hocam dediğiniz yere tıkladığımda 3 seçenek çıkıyor: Kredi Kartlarım, Sanal Kartlarım ve MaxiPara Kartlarım diye. Ancak hepsinde de "Kart Başvurusu Yap" metni var.

Sanal Kart için başvuru yapmaya çalışıyorum ancak "Bunun için uygun kartınız bulunmamaktadır." hatasını alıyorum.

Eğer olur da bulamazsan diye yazıyorum. Açabiliyorsan Nays Kart açıp abonman yapabilirsin. Para iadesi de var. Nays İş Bankası'nın. Sanal kart olarak anında kullanabilirsin.
%50 mi hocam indirimi?

Hocam dediğiniz yere tıkladığımda 3 seçenek çıkıyor: Kredi Kartlarım, Sanal Kartlarım ve MaxiPara Kartlarım diye. Ancak hepsinde de "Kart Başvurusu Yap" metni var.

Sanal Kart için başvuru yapmaya çalışıyorum ancak "Bunun için uygun kartınız bulunmamaktadır." hatasını alıyorum.

%50 mi hocam indirimi?

%10.

%50 mi hocam indirimi?
Bankamatik Kartlarım diye yazması lazım.
Sanal kart için de önce kredi kartı oluşturman lazım. Onu uygulamadan oluşturduktan sonra sanal kart oluşturabiliyorsun, ayrıca fiziki olarak kredi kartı teslim edilecek.