k0NF

Başarılı
Arkadaşlar biliyorsunuz siyasi olaylar karısık ve o parti ile İş Bankası'nın alakası var. İş Bankası'na kayyum ihtimali var mı? Birikimlerimiz güvende mi? Geçenlerde bir binayı satmış diye bir haber gördüm.

O kadarı da abartı olur bence, halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum. Birikimlerimiz ise güvende, yani öyle olmalı, öyle olmasını umuyorum. Sonuç olarak bankalar, güvenebileceğimiz limanlardır.

Edit: "Halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum" dememin sebebi; bizim milletin bağrına basılmadığı sürece, gerçekten etkilenmedikleri sürece duyarlı olmuyorlar. Söz konusu "paraları" olduğunda ses çıkarırlar diye düşünüyorum. Örneğin, Instagram kapatıldığında millet 1 hafta boyunca hiç susmadı.

İş bankasına kayyum atanması vatandaşının parasının bloke olmasına neden olmaz. Devletin yönetimine geçiyor sadece.

Bence zaten turpun büyüğü dedikleri İş Bankası. Şu anda oraya atanacak kayyumu kaldıracak ekonomi olmadığı için atayamıyorlar ayrı mesele.
O kadarı da abartı olur bence, halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum.
O kadarı da abartı olur dediğiniz her şeyi yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Halk ise çoğuna gıkını bile çıkarmadı.

Bence zaten turpun büyüğü dedikleri İş Bankası. Şu anda oraya atanacak kayyumu kaldıracak ekonomi olmadığı için atayamıyorlar ayrı mesele.

O kadarı da abartı olur dediğiniz her şeyi yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Halk ise çoğuna gıkını bile çıkarmadı.
Neden öyle dediğimi açıkladım.

Arkadaşlar biliyorsunuz siyasi olaylar karısık ve o parti ile İş Bankası'nın alakası var. İş Bankası'na kayyum ihtimali var mı? Birikimlerimiz güvende mi? Geçenlerde bir binayı satmış diye bir haber gördüm.

Kayyum da atansa paranıza bir şey olmaz. Ayrıca bu vatandaş bankasını değiştirir. Yine de vazgeçmez malum insandan. Değişikler.

Bugün Varlık Fonu tarafından VakıfBank'ın bir kısım hissesi de yurtdışına satıldı. Türk bankası kaldı mı gerçekten?

Güvendedir heralde.
Yani.
Sanırım.