Detaylar
Kim cevapladı?O kadarı da abartı olur bence, halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum. Birikimlerimiz ise güvende, yani öyle olmalı, öyle olmasını umuyorum. Sonuç olarak bankalar, güvenebileceğimiz limanlardır.
Edit: "Halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum" dememin sebebi; bizim milletin bağrına basılmadığı sürece, gerçekten etkilenmedikleri sürece duyarlı olmuyorlar. Söz konusu "paraları" olduğunda ses çıkarırlar diye düşünüyorum. Örneğin, Instagram kapatıldığında millet 1 hafta boyunca hiç susmadı.
Edit: "Halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum" dememin sebebi; bizim milletin bağrına basılmadığı sürece, gerçekten etkilenmedikleri sürece duyarlı olmuyorlar. Söz konusu "paraları" olduğunda ses çıkarırlar diye düşünüyorum. Örneğin, Instagram kapatıldığında millet 1 hafta boyunca hiç susmadı.
Türkiye bir hukuk devletidir (!)
Bence zaten turpun büyüğü dedikleri İş Bankası. Şu anda oraya atanacak kayyumu kaldıracak ekonomi olmadığı için atayamıyorlar ayrı mesele.
O kadarı da abartı olur dediğiniz her şeyi yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Halk ise çoğuna gıkını bile çıkarmadı.O kadarı da abartı olur bence, halk büyük tepki gösterir diye düşünüyorum.
Gündemden haberim yok lakin paranız %99.9 güvende.
Neden öyle dediğimi açıkladım.Bence zaten turpun büyüğü dedikleri İş Bankası. Şu anda oraya atanacak kayyumu kaldıracak ekonomi olmadığı için atayamıyorlar ayrı mesele.
O kadarı da abartı olur dediğiniz her şeyi yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Halk ise çoğuna gıkını bile çıkarmadı.
Uyuyan Sincap
Üstün
Arkadaşlar biliyorsunuz siyasi olaylar karısık ve o parti ile İş Bankası'nın alakası var. İş Bankası'na kayyum ihtimali var mı? Birikimlerimiz güvende mi? Geçenlerde bir binayı satmış diye bir haber gördüm.
Kayyum da atansa paranıza bir şey olmaz. Ayrıca bu vatandaş bankasını değiştirir. Yine de vazgeçmez malum insandan. Değişikler.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Bugün Varlık Fonu tarafından VakıfBank'ın bir kısım hissesi de yurtdışına satıldı. Türk bankası kaldı mı gerçekten?Arkadaşlar biliyorsunuz siyasi olaylar karısık ve o parti ile İş Bankası'nın alakası var. İş Bankası'na kayyum ihtimali var mı? Birikimlerimiz güvende mi? Geçenlerde bir binayı satmış diye bir haber gördüm.
Güvendedir heralde.
Yani.
Sanırım.
poro
Yetkin
- Makaleler
- 2
Sonuç olarak bankalar, güvenebileceğimiz limanlardır.
Bankalar dünyanın hiçbir yerinde güvenebileceğiniz limanlar değildir. Bunu kim söylediyse büyük yalan söylemiş.