xlibre

Becerikli
Makaleler
1
Yer
Wired
Selamlar paramı tutmak, market alışverişi ve İnternet alışverişinde kullanmak için bir kart bakıyorum araştırırken İş Bankası'nın İlk İmza kartını gördüm ailemde bu bankayı kullandığı için eğer kullanışlı bir kart ise almamak için sebep yok ama birkaç merak ettiğim şey var.

İlk olarak İnternet alışverişinde kullanacağım için troy olması sıkıntı yaratabilir bu yüzden mastercard veya Visa olması benim için iyi olur.

İkinci olarak iş bankasının sunduğu avantajların hepsinden faydalanabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ilk imza kartını uzun süredir kullanıyorum. Hatta şu an son aylarım diyebilirim. İlk aldığında Troy olan kart geliyor. Eğer arayıp talep edersen Visa karta çeviriyorlar. İlk imza kartlarında tüm avantajlardan faydalanabilirsin. Ekstra olarak ilk imza kartına özel kampanyalar oluyor onlara da katılabilirsin.

Sonuç olarak kullanmanı tavsiye ederim. Herkese para gönderemiyor oluşun bir eksi ancak yine İş Bankası'nın Nays uygulamasını kullanarak bu sorunu çözebilirsin.

İyi sosyaller!

Alınmaz çok kısıtlı. VakıfBank açın.

VakıfBank'ta kullanıyorum hocam. İş Bankası kampanya açısından çok güzel. Ayrıca diğer hiçbir bankada olmayan müşteri temsilcileriyle görüşme olayı da biraz cazip.

Uzun zamandır kullanıyorum tek sıkıntısı İş Bankası dışındaki bankalara para gönderilmiyor. Ama her ay 100TL iade gibi bir kampanyaları var (sanırım 150TL oldu) belli bir limit harcamanızda 100-150TL gibi kampanya dahilinde iade ediliyor eğer kullanırsanız kampanyalardan bu kampanyaya katılmanızı tavsiye ederim.

En basitinden para göndermek. Lakin Nays kullanarak çözebiliyorsun o mevzuyu. VakıfBank'ta çoğu online bankacılık işlemleri açık.
eğer nays ile bu sorunu aşabiliyorsam çok zorun değil.

Peki vakifbankin ekstaradan nasil avamtajlari var eger yoksa ailmede kullanmadigi icin pek gerekmiyor.