İş bulmakta zorlanıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3996
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 651

Hocam asgari ücretten fazla veren yerlerde var mesela köfteci Yusuf.

Hocam asgari ücretten fazla veren yerlerde var mesela köfteci Yusuf.
Haklısın kral bu zamanda asgari ücretle geçinmek zor ama yine de parasız olmaktan iyidir kaldı ki asgari ücretle bile çalışamıyorumĺ kpss ile bu zamanda atanmak hayal gibi şey

Haklısın kral bu zamanda asgari ücretle geçinmek zor ama yine de parasız olmaktan iyidir kaldı ki asgari ücretle bile çalışamıyorumĺ kpss ile bu zamanda atanmak hayal gibi şey
Kesinlikle katılıyorum hocam. Benim yaşadığım yerde kiralar asgari ücretten daha fazla. İnanılmaz bir memleket gerçekten. Maddi destekçin yoksa ve bu hayatta yalnızsan ölmüşsün gömenin yok demektir.

Açıkçası okul hiç bir Zaman başarılı olduğum bir yer olmadi. Hocam Sigortalı iş ilanlara baktığımda lise mezunu olmayanlar için bile çok var.
Ya ustalık kazanacağın bir yerde çalışmaya başla veya kursa git. Ya da okula git. Okul neden başarılı olmadığın bir yerdi vs. bunun üstüne düşünüp yeni stratejiler geliştirip yeni bir başlangıç da yapabilirsin.

Aslında kendime uygun bir iş bulmakta zorlanıyorum. İş becerim öyle pek fazla yok, lise terkim ve askere de daha gitmedim. Ne iş yapsam bilimiyorum tavsiyeleriniz neler?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Market gibi yerleerde başvur eleman ile dönen yerler buralar yaşın genç daha iş bulursun illa ama iş kurun kapısını aşındıracaksın

Aslında kendime uygun bir iş bulmakta zorlanıyorum. İş becerim öyle pek fazla yok, lise terkim ve askere de daha gitmedim. Ne iş yapsam bilimiyorum tavsiyeleriniz neler?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Okul okuma amacınız yoksa inşaat en azından diğer alternatif mesleklere göre zor ama maddi olarak daha cezbedici.

Lise şartı aramayan iş verenler de eninde sonunda lise mezuniyetine bakıyor. Yani şu halinle yapabileceğin işler sınırlı. Sanayi olur, fırın imalathanesi olur, pastane imalathanesi olur bu tip yerlerde çalışır sürünür liseyi de MESEM'den tamamlarsın. Ardına da askerliği tamamlar hayatına devam edersin.

Yani yapabileceğin işler çok sınırlı bakınca. Ben derim açıktan liseyi tamamla, askerliği yap etrafında fabrika vb bir yer varsa gir orada çalış.

Yoksa sanayi inşaat derken kendinden geçersin en azından fabrikalarda her şeyin tam oluyor.

Ya KPSS çalışıp hizmetli mübaşirlik falan deneyeceksin ya da evde oturup Udemy YouTube'dan karışık derslere bakarak kendini yazılım veyahut video editleme alanlarında geliştirip iş bulabilirsin o zaman lise mezuniyetine değil de elinde ki projelere bakalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…