kuzeyK

Uzman
Yaklaşık 1,5 yıldır İş Bankası İlk İmza hesabı kullanıyorum. Hesabımı açtığımdan beri internet bankacılığıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamamıştım. Ancak son yaklaşık 2 haftadır ödeme yaparken ve onaylama bildirimi gönderildiğinde uygulama içi bildirim gelmiyor. Uzun bir süre bekledikten sonra ancak SMS olarak geliyor ve bu durum canımı sıkıyor.

İlk başlarda uygulamadaki Mesajlar bölümüne girdiğimde “teknik hata, sonra tekrar deneyiniz” uyarısı çıkıyordu. Bunun üzerine uygulamayı silip tekrar yükledim. Şu anda ise Mesajlar bölümüne tıkladığımda uygulama donuyor, ardından beni giriş ekranına atıyor ve “hata oluştu, tekrar giriş yapın” uyarısı veriyor.

Aynı sorunu İlk İmza hesabı ile yaşayan var mı ya da çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi?

Normal İş Bankası hesabım var. İşCep'i 1-2 yıldır kullanıyorum. Ara ara bildirimin gelmemesi daha doğrusu geç gelmesi gibi durumlar yaşıyordum. Ama genelde anlık, bir defaya mahsus oluyordu. Bugün ise birkaç işlem yaptım. Hepsinde de bu durumu yaşadım. Sorun muhtemelen uygulamadan kaynaklı. Yani bizim yapabileceğimiz bir şey yok diye düşünüyorum. Güncelleme gelmesini bekleyin derim. Ya da uygulama verilerini temizleme, uygulamayı silip yeniden yükleme gibi klasik yöntemleri deneyebilirsiniz.