Sanmıyorum, gerek yok. Burada hukuk moderatörü olan bir arkadaş vardı. O daha iyi bilir ama size normal reşit birey gibi davranamıyorlar diye biliyorum. Aile izni vs gerekiyor çalışmanız için resmi olarak diye biliyorum. Böyle kaçak, sigortasız ve elden para alacaksan bunlar gerekmez ama resmi tarafı dediğim gibi sanıyorum.
@Şişman Adam haklısınız, gelip bakması iyi olur.

Saç kesimi yanında tırnak ve koltuk altı kılları kesimini de yap. Gitmeden dişlerini fırçala Listerin iç ağız kokusu olmasın. Çok heyecanlı ve istekli gözükme dünyanın sonu da değil en büyük başarısı da değil olursa olur olmazsa olmaz kendinden emin gibi gözükmen lazım.

Saç kesimi yanında tırnak ve koltuk altı kılları kesimini de yap. Gitmeden dişlerini fırçala listerin iç ağız kokusu olmasın. Çok heyecanlı ve istekli gözükme dünyanın sonu da değil en büyük başarısı da değil olursa olur olmazsa olmaz kendinden emin gibi gözükmen lazım.

O kadar detaylısına girilecekse kaşlarının arasında varsa siyah kaşları alması ve burun kılları çok uzunsa makasla kısaltması yine iyi olur. Tırnak çok şart değil gibi ama. Aşırı uzun değilse ve gitmeden bir duş alıp giderse zaten tırnakları temiz olur.

O kadar detaylısına girilecekse kaşlarının arasında varsa siyah kaşları alması ve burun kılları çok uzunsa makasla kısaltması yine iyi olur. Tırnak çok şart değil gibi ama. Aşırı uzun değilse ve gitmeden bir duş alıp giderse zaten tırnakları temiz olur. Herkes köküne kadar kesilmiş tırnaklarla gezmiyor çok şart değil bence.
Katılmıyorum uzun tırnak çok dikkat çeker ve görüşmede saklayamazsın da ilk gözüken yerlerden birisi eller oluyor. Kişisel bakıma girdiği için uzun tırnak, görüşmede - yazar. Çok şart değil derken sadece temizlik argümanını kullanmak yanlış bir düşünce olur. Asıl kaş arası kılı almasına gerek yok tırnak kaş arasından daha önemli. Bizim aynı Recep İvedik gibi bir biyoloji hocamız vardı martı kaşlı sonuçta kişisel bakıma orası girmiyor kesmek zorunda değil. O kadar inceye gireceksek normal kaşını da kessin inceltsin şekil versin...

Katılmıyorum uzun tırnak çok dikkat çeker ve görüşmede saklayamazsın da ilk gözüken yerlerden birisi eller oluyor. Kişisel bakıma girdiği için uzun tırnak, görüşmede - yazar. Çok şart değil derken sadece temizlik argümanını kullanmak yanlış bir düşünce olur.

"Çok aşırı uzun değilse" dedim hocam. Sen uzun tırnak olarak alıp ona uygun cevap vermişsin.

"Çok aşırı uzun değilse" dedim hocam. Sen uzun tırnak olarak alıp ona uygun cevap vermişsin.
Ben de en başta cevabımı uzunsa olarak verdim zaten. Kesilmeyecek uzunlukta demek kesmesine zaten lüzum yok demek. Yani hiç yorumu yazmasan da olurdu aynı kapıya çıkıyor.

Ben de en başta cevabımı uzunsa olarak verdim zaten. Kesilmeyecek uzunlukta demek kesmesine zaten lüzum yok demek. Yani hiç yorumu yazmasan da olurdu aynı kapıya çıkıyor.

Saç kesimi yanında tırnak ve koltuk altı kılları kesimini de yap.

Sen başta böyle dedin hocam. En başında "uzun" dememişsin. Yazılı iletişimin kötü yanı işte. Her düşündüğünü yazıya dökemeyebiliyorsun. Yanlış anlamayı açıklamak için bile mesajın kendisinden uzun metin yazman gerekiyor. Neyse, bende uzun değilse 3-4 günlük tırnaksa falan kesilmesine gerek yok, temiz olsa yeter minvalinde yanıt verdim. Aynı şeyi düşünüyoruz, farklı nota vermişiz gibi bir durum var. Gerçi bulduk gibi orta noktayı. İyi sosyaller.