ahmetxc9

Gelişen
BİM'de çalışmış ve CV vermiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  1. Nasıl bir CV verilmeli?
  2. Sadece CV yeterli olur mu?
  3. CV kime verilmeli?
  4. Çevremdeki bütün şubelere vereyim mi (daha hızlı dönüş için)?
  5. Ne zaman dönerler?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Nasil bir CV derken?

Gecmis bir is tecruben varsa onlari yaz
Egitim seviyeni yaz
Isim soyisim
Mail adresi ve telefon numarasi
Ev adresi

2. Evet yeterli.

3. Menajer olmasi lazim eger yoksa kasa calisanlarina rica et vermeleri icin.

4. Evet yakininda ki subelere ayri ayri ver CV'yi.

5. Ortalama 1-2 hafta surebilir magazaya ve yogunluga gore degisiyor.

1. nasıl bir CV derken?

Gecmis bir is tecruben varsa onlari yaz
Egitim seviyeni yaz
Isim soy isim
Mail adresi ve telefon numarasi
Ev adresi

2. evet yeterli.

3. menajer olmasi lazim eger yoksa kasa calisanlarina rica et vermeleri icin.

4. evet yakininda ki subelere ayri ayri ver CV'yi.

5. ortalama 1-2 hafta surebilir magazaya ve yogunluga gore degisiyor.
Teşekkürler.

Ornek bi CV kasiyer pozisyonu icin:

IMG_2852.webp

Düz birkaç cümle yazıp kendini tanıtsan bile yeter. Tek bir market çalışanını her yerde kullandıkları için zaten alınırsın her türlü.

Tavsiye istememişsin ama yine de yazayım. Çok zor durumda değilsen bu tarz insanı köle yerine koyan meslekler yerine daha ideal meslekler seçmeni tavsiye ederim. Atıyorum git kargo şubelerinde kargoları banda koy, düzenle daha az yorulursun. Çok ihtiyaç var bu sektörde de. Garsonluk yapsan bile mağazada çalışmaktan daha az yorar.
İnsanlar kendini köle yerine koyan mesleklere dahi talep oluşturduğu için hiçbir müdür umursamıyor orası ayrı.
Ben müdür olsam ben de umursamam, öyle sapa böyle balta.

Düz birkaç cümle yazıp kendini tanıtsan bile yeter. Tek bir market çalışanını her yerde kullandıkları için zaten alınırsın her türlü.

Tavsiye istememişsin ama yine de yazayım. Çok zor durumda değilsen bu tarz insanı köle yerine koyan meslekler yerine daha ideal meslekler seçmeni tavsiye ederim. Atıyorum git kargo şubelerinde kargoları banda koy, düzenle daha az yorulursun. Çok ihtiyaç var bu sektörde de. Garsonluk yapsan bile mağazada çalışmaktan daha az yorar.
İnsanlar kendini köle yerine koyan mesleklere dahi talep oluşturduğu için hiçbir müdür umursamıyor orası ayrı.
Ben müdür olsam ben de umursamam, öyle sapa böyle balta.
Köle demek fazla kaçmış evet şartları ağır ama temiz iş en azından sanayide çalışmaktan iyidir üstelik 33k maaşı var.

Köle demek fazla kaçmış evet şartları ağır ama temiz iş en azından sanayide çalışmaktan iyidir üstelik 33k maaşı var.
Sanayi adamı nasıl köpek ederse üç harfli marketler aynısını yapar işte, aynı seviye. Hatta sanayide en azından yükselip maaş arttırma, dükkan açma veya özel çalışma gibi fırsatların olduğu için daha bile mantıklı.