Banka uygulamasının finansal işlemler için kendini geliştirmesi gerekiyor bence. Bu tarz özellik olması fena değil ama bundan önce yapılabilecekler varken bunu yapmak garip geliyor.
Mobil bankacılık uygulaması için garip bir özellik ama aktif etmek zorunlu değil. İşCep eksiksiz bir bankacılık uygulaması bence.

Hangi banka tüm dosyalara erişimi ve arama kayıtlarına erişimi istiyor? Çoğu banka için konum, telefon ve bildirim izinlerini yeterli oluyor hatta telefon izinini istemeyen bankalar bile var.
Maddelerini okuyun, Garanti ile aşağı yukarı aynı hatta yanlış görmediysem paylaşımlı alan için sadece okuma izni var okuma+yazma'nın aksine.

Maddelerini okuyun, Garanti ile aşağı yukarı aynı hatta yanlış görmediysem paylaşımlı alan için sadece okuma izni var okuma+yazma'nın aksine.
Bildiğim kadarınca okuma yazma zaten olması gerek, öteki türlü bilgiler nasıl depolancak. Benim kast ettiğin cihazdan tüm dosyalara erişim talep ediliyor olması.

Bildiğim kadarınca okuma yazma zaten olması gerek, öteki türlü bilgiler nasıl depolancak. Benim kast ettiğin cihazdan tüm dosyalara erişim talep ediliyor olması.
Tüm dosyalar dediğiniz dahili paylaşımlı alan zaten. Dediğiniz özellikler de opsiyonelmiş. Benzer bir çeşidi Kuveyt Türk'ün uygulamasında da vardı. Badness enumeration olduğu için ben tasvip etmem ama kullanıp yararlanan çıkar diye eklenmiş.